på Amino

Livs Kvalitet-Uge 4..indlæg 1-a 2

                                                                                            Livs Kvalitet for ugen

 

                                                                              Prayer for univers

Som menneskers har vi travlt og skal nå udrette masse-den tidsalder vi lever i gør at vi ikke kun skal.! forholde os til mere,men vi modtager også signaler fra alle vegne.

Signaler lige fra mennesker i ord og deres adfærd som indtryk du opfatter med-reklamer og budskaber overalt både ude,hjemme foran tv & pc..Og samlet gør det at vi som menneskers naturligt påvirkes og fanges op..?Det ved reklame og medie branchen..Og ved hvornår vi er mest påvirkelige..

Men det er dog ikke det jeg vil skrive om,dog vil du her kunne opdage at du ikke behøver være så påvirkelig og samtidig få langt mere ud af dine dage & liv.!

Når vi står op om morgene føler vi os levende el til og vågne.?Vi gør ting fast,og det gør vi lige fra morgen til aften-hele ugen for måske endelig se frem til weekend.

Men af det allervigtigste behøver vi være nærværende lige her og nu.?Stands op og brug 5.min eller mere og øge dette til du ikke kan undvære dine 20.minutter el halve time morgen.(Måske du ikke ser mening idette.?Måske du ikke er god.!eller har lyst til mærke dig selv og gøre dig selv en tjeneste..?Her kan komme mange tanker der argumentere for hvad du skal være nærværende og stille for et øjeblik...Men spørg dig selv hvorfor du stritter mod noget der måske kan gøre dit liv og dage bedre.

Livskvalitet og gode dage samt et vellykket liv forbinder vi med noget ydre og materielt..?Men du kan finde det lige her og nu og gå dagen imøde mod det du nu haster mod eller står optil fortsat eller ved opdage forandring.

Opgave som vil gøre den forskel du netop behøver.! forskel hvis du bruger øjeblik nu og næste dage,du vil forsætte med når du sander dage du står op og fare ud døren uden taget dette med dig og øjeblikket.

5.min har alle.?Og mere hvis det er noget vi kan få og vinde ved-men det er ikke altid vi lige ser det er eller måske skulle kunne hjælpe.

Har du masse argumenter der taler mod noget du ikke aner noget om.?eller du ved du måske aner du ikke vil tage skade af eller miste på..Så lad ikke de argumenter stå vejen,og gøre dem til del af dig.!Ved føre dem ud livet ved undlade..Allerede her har du måske øje på masse ting du gør til del af dig selv og din person..af tanker som du følger i blind tillid og går glip af små vigtigte men afgørende ting livet.

Ifølgende skal du lære eller blot gøre det-og høste af tanke og sansen..Du skal opdage at bryde ind i det tankeliv og sind du ellers er optaget af-og måske før du går ud døren,lader berøve livsglæden,taknemligheden & evnen til være til nu.

Du skal ikke men vil her lære ikke være forud & på arbejde og gennem dagen før du er mødt..Har du læst med til nu så gør følgende.?Hvad optager dine morgenstunder i dit sind.?Mener du at du godt kunne ønske dig ting gik bedre,at dine dage ville være bedre-og at dine hverdage ikke skal være gentagelser eller første del af dagen eller aftenen noget der blot skal overståes.?Man spørgsmål ja..men er blot for lede dig på vej..

Skriv ned hvis du mener ikke kunne finde ord for og på dine tanker-eller mærke du føler noget..Hav ikke nogen mening hvad det skulle gøre godt for.?det kommer vi/jeg tilbage til sidst på ugen.

1.Lad dit fokus begynde se & tænke nyt og anderledes..?Hvordan er du normal og som alle mennesker vil du helt sikkert være berøvet evnen til bruge tid på tænke over hvor værdigfuldt livet er,hvor meget din dag er værd og selvfølge du ikke bør tage den..

Når du gentagne gange opsøger tanken hvor værdigtfuldt livet er og en selvfølge det ikke er..?vil du begynde høste på følelser og fornemmelser du har været hæmmet af,helt naturligt.!for det er vores natur.

Giv dig selv lov til finde tanker der gør du værdsætter livet og alt du møder på din vej...Finder du det besværligt både tænke og føle..livet som værdigfuldt og og taknemlig for alt du møder,vil du opdage det modsatte,nemlig det der gør dit liv for almindeligt,der berøver dig på mange områder..der berøver dit livsmod og glæde du vil se hvor begravet du er i alt det der stjæler fra dig.-Der gør du ikke ser dig selv som være smilende og imødekommende så snart du møder folk på din trappe..og har indre glæde..og forventning som formål for resten af dagen.

Sandheden er vi affinder os med et alt for almindeligt liv-& påvirkes af de mennesker vi ser på gaden,i busser og øvrige offentlig trafik-overalt møder og ser vi mennesker..de har travlt,smiler ikke,og enten er de ikke særlige venlige,behjælpelige..dette påvirkes du af,uden egentlig gøre dig tanken.

du tilpasser dig omgivelserne,bliver påvirket af medier og alt der udsender signaler..?og du vil sande der er sandt når du har læst alt dette..Men du behøver ikke være påvirket eller styret af ydre eller andre..Du kan bryde ind og ændre dine morgenstunder og sætte nye tanker til livs og vide glæde og taknemlighed samt livsglæde er permanent tilstand man altid kan have..at vi er overbevist om andet har sine helt naturlige grunde...

Det er mit håbe du vil forstå budskabet og lader det gøre en forskel.?(Næste emne er om troen.?ikke den tro du bygger ud fra dine historie og omgivelser..Men en helt anden tro.)


Skrevet 28-01-2009 23:57   af   Biverbid