på Amino

Forandringen er Her

                                                                                                           FORANDRINGEN DAGLIGT

Forandringen dagligt kan berøre mange ting uanset hvem man er som menneske,så gør vi ting af en masse grunde og årsager..Fra valg vi tager om morgenen til resten af dagen er påvirket og gøres udfra bestemte mønstre.

Vi alle har et liv på den ene eller anden måde,og mange gangen høre vi os selv med spørgsmål som..?Hvorfor har jeg dette liv,hvad er meningen med det,hvad ønsker jeg frem eller blot morgendagen der kommer.

Andre aner det slet ikke er i tvivl..!og befinder sig i livet uden ane hvorfor der er der de er og det skal ende..nogen har givet op på forhånd.?Som ved denne tanke & tanker..

1.Det liv jeg har kan ikke ændres-det er ikke muligt for mig-hvordan skulle det kunne lade sig gøre.?Uden at ane dette,sørger vi for at tingene ikke vil ændre sig og ved bekræfte sig selv i ovennævte begrænser man sig selv og aner ikke konsekvensen af disse ord,og tillade tanker som disse finde vej.

2.Tanker er langt mere magtfulde ind vi er os bevidst om..Om det er tanker vi tænker stille i os selv,eller lader dem komme til udtryk så skaber eller ikke skaber de nøjagtigt som vi selv tror og siger..Det er meget enkelt og indlysende,men vi ser det slet ikke sådan.

Gjorde vi dette og var vidende om hvor meget indflydelse det vi tænker,siger,føler har på vores liv-så ville vi blive ubehageligt overrasket.?Medmindre man allerede er blevet overrasket,for så ved man også noget helt nyt om det vi mennesker ellers fror vi ved alt om og vi ikke behøver vide!eller der er hente eller gøre forskel med.Og sådan områder er der så mange af så det stikker dybere og bredere.

Derfor kan det være en god ide bruge tid på og tage alvorligt-og øve sig i være mere bevidst om der sker i vores tanker og ord som reaktion og gøren..Når du først bliver klar over hvor meget tid og humør du bliver berøvet ved have negative tanker.Så vil du også begynde være mere vågen og selektiv omkring dit tanke liv...

Og oveni helt af sig selv opdage hvordan ting løser sig,begynder at ske helt af sig selv-dine relationer til mennesker og tætheden til dem ophører,og du enda kan begynde være mere opsøgende for selskab og dialog uden tænke over det..!Fra måske have grænse for hvor tæt folk må komme og du kan holde ud være selskab og ikke aner du skal mene,eller tale om opdager du dette.

Når det gælder det vi idet daglige gør,eller ikke gør eller tør..Så vil nogen kunne opdage hvis de stiller sig selv dette spørgsmål..Er der ting jeg ikke gør.!Fordi andre siger et eller andet,som det er ikke muligt.?

Eller samfund,system,medier andre mennesker sender signal om ting der enten ikke er mulige,eller vil ske osv..Og du tror dette tager det til dig fordi det er jo systemet,eller auoritet så må det nok passe..

Har du opdaget og taget eller tager dig selv i leve og have et liv-der bygger på hvad samfund,andre mennesker tror og måtte mene om dig..Tænkt godt over dette.?

Som samfund følger vi alle et mønster for føle os en del af,være accepteret og produktive og bidrager..Vi gør og mener som andre gør..!!Gør en masse for føle os accepteret mennesker mellem,blive set,få bekræftelse osv..Og af dette kan det tænkes at vi ikke tøt skilles os ud,følge en anden vej for opdage at detet er det du har ledt efter..det er ikke arbejde og last men noget du brænder for og elsker af hele dit hjerte,det giver mening og du følger det uanset andre måtte mene og tro...Ja den følelse og tilstand findes..hvor du heller gør ting kun for pengene og prestigens skyld..for her vil du aldrig blive lykkelig og tilfreds det er noget vi render tror..og er helt overbevist om.

Spørg dig selv om du tør skille dig ud.!Tør elske og stole på dig selv-bryde det mønster af alt du gør for få accept og opmærksomhed..Du vil finde udaf om det er dig hvis du har store problemer med det,føler tomrum og tager dig selv i være centreret om andre syntes om dig om dit tøj nu er som det skal være,andre måtte syntes om dig..

Gør du ting fordig andre gør det.!Fordig moden og medier siger det er smart og du kun er med hvis du gør som de siger..er dit liv styret af dette..?ønsker du fred og bruge energi på skille dig ud,gøre det du altid drømt om..?Så overvej gør ting af de rette grunde,følg det du tror på..husk et enkelt lille ord eller signal kan være nok til du tror at det du gør nu er dit eget valg-men gøres af noget nu,fra fortiden sagt eller signaler fra samfundet...

PS:Lægger emnet op og redigere i det senere..Stil dig selv spørgsmål til dig selv og dit liv som giver svar og kommer konstruktiv forandring udaf..Du skal ikke lide efter trivsel..men en aha oplevlese..som gør det umulige du tror til mulige..mål...Husk:Tanker og følelser kan være din fordel-men til da er de din bagdel..???

Ses Søndag igen 11/1

Det gode budskab og nyhed til dig.

                                                                                         Galaxie Galleri
                                                                                            www.word2u.dk


Skrevet 08-01-2009 12:59   af   Biverbid