på Amino

Det gode budskab

                                                                                                                   Det gode budskab 5.december.

                                                                                              "Iværksætter af hjertet-forskellen du ikke vil udvære"

                                                                                                                     

Det Gode Budskab

Alt det vi er grundet vores udsagn & Overbevisninger”

For december måned vil emnerne og indholdet afdække de områder af vores ubevidste som vi har alt at vinde på,ved lære mønster af.-De historier vi render fortæller os selv med ord og tanker-og efterfølgende bekræfter højt for andre eller blot os selv.

Og dermed holder noget i live ved slå noget fast der hverken er gavn eller hjælp for os.Som mennesker fra vi fødes til bliver ældre fordres vi med masse input af historier fra omverden direkte iord eller billeder som budskab.

Andet er noget der ligger som en arv og noget der ikke må tages frem-Da det vil ophæve alt og give mennesker den frihed og muligheder som syn der faktisk er til og muligt.

Som mennekser er vi vores tanker og syn ved bevidsthed og vores sunde fornuft som intellekt er en af grundene til vi begrænses.?De 2.ting som vi tror er det ypperste og største og kan give os glæden og alt der er muligt herpå jord som for os eget personlige ve og vel.

Men der er en fælde i dette og det er er der er meget mere til i form af det vi til dels ikke vil indse og indrømme og udmærket er klar over.?Og det vi ikke er bevidst om.!Men som er til og her vi finder hjælpen til vores liv hvor vi ikke skal være styret af et sind som vi også identificere os med som værende vores personlighed.

Og netop her er der jo ikke meget fornuft i af mennesker der selv mener sig være ved fornuft og intelligens med tanker og ord lader eks:Fordømmelse,vrede og sladder løbe af med dem.?Og jo det sker faktisk,men vi ser det ikke og det har ikke noget med intelligens og fornuft at gør.

Selv meget intelligente mennekser har besvær ved blot sætter ord på deres følelser og tanker.Som sammenhængen i de stammer fra og af.

Men det er ikke dette vi på det gode budskab skal se på.?Det var blot for fortælle at der hvor vores største frihed og invistering til sand frihed og glæde ligger.?Findes et helt andet sted som sundfornuft og intellekt som øvrigt meget andet bruges til som retfærdiggørelse for vi ikke vil indse og kigge på det sted hvor der er alt at vinde.

Det er vores største svaghed og her vi udsætter os selv for mest.?Men det er blot en illusion fordig vi er bange og ikke er blevet godt nok informeret og belært.

Det at arbejde med områder af os selv vil hjælpe os til kunne fjerne gemte udsagn  som overbevisninger der ingen hjælpe eller nytte er til.

BESKRIVELSE:Du har sikkert hørt dette eller selv tænkt som mener dette.?

Det at fortælle om sine følelser er for svage mennesker.?

Mennekser der ser ud på bestemt måde..tager vi afstand fra.?Og vil måske slet ikke tale med eller ses sammen med.?Mennesker der har en tro er enten tosset eller svage-de tør ikke stole på dem selv og deres sunde fornuft.

Og der er rigtigt mange flere..Men styrken er have så meget hjertelighed og fjerne den svaghed af tanker og forfængelighed som uvidenhed og fordømmelse af mindreværd.

Så du har mod nok til tale med folk uanset de ser ud.?om de er hjemløse-af sande troende har styrke du endnu ikke fundet og at den vil kunne befrie dig far fordømmelse..tosser og andet..Har fortjent ligeså meget værdighed som dig og mig.

Jeg skal ikke bygge min præstige på at folk ikke må se mig med andre-eller udfra de tænker..Her har du din frihed og vil finde noget du hverken finder penge eller forfængelighed.Eller ved din fornuft eller intellekt.

Men jeg vil komme ind på det-Håber du vil være med og øvrigt har spørgsmål..ved tvivl.

                                                                                                  På Linket herunder kan du oprette dokumenter i pdf og gemme dem

                                                                                                              Mine pdf filer-og opgaver hertil gruppen vil blive lagt her.

                                                                                                                              http://www.scribd.com/my_docs

 

 

 


Skrevet 05-12-2008 13:03   af   Biverbid