på Amino

Aktiviteter gode budskab

                                                                                             Aktiviteter for det gode budskab

Idet daglige bruge jeg gennem det gdoe budskab og andre site som koncepter har her på nettet.!galleri som velgørenhed for på den måde hjælpe mennekser hele året rundt økonomisk.

Men især i juletiden er der ekstra stort behov,af mange naturlige som unaturlige grunde.

Men behovet for hjælpen  og det give sig selv lov til have overskud kan hjælpe og gøre en forskel.

Derfor linker jeg galleriet Galaxie galleri her på bloggen-Siden er under opbyggelse men budskabet er ikke til tage fejl af.-indholdet vil løbende øges så er meget mere se på.

Kigger du forbi eller anbefaler eller andet-skal du have en tak og mere ind dette.?Men så må du lige maile mig.

Til dagen og tiden frem.?-vær kærlig og god ved dig selv,spild ikke tid på små eller dårlige tanker.?Tænk stor og godt du vil mærke forskellen.(Evt skriv det ned på papir eller find dine egne mantraer eller påmindelser der kan hjælpe og gøre forskel.)

Del din viden og lyt ikke til det sind/og tanker der vil forsøge at fortælle at du intet har eller er godt nok.?vid at denne del er noget fra vores arv og som ikke er til hjælp eller nogen sandhed.

Ær livet og du vil mærke som sande det ære dig.?Hvordan du vil automatisk blive mere glad og taknemlig for livet,blot ved midne dig selv om denne lille ting dagligt.

Udover gevinsten er at ting du ellers gør til problem eller noget besværligt-eller ikke syntes du kan finde i livet.?bliver udvedkommende du vil se og finde et liv som du ikke har set og troet muligt kunne ses og føles på andre måder.

Giv videre af alt du har-du vil da opdage at du beholder alt meget mere-og vil få mere.?for det vil komme dig til gavn,du giver af hjertet.-og sander ikke har samme værdig du værner om og holder som deler alene og med dig selv.

Du vil både bryde mørke og isolation-fjerne grænsen for hvor tæt folk må komme på dig.?For nu kommer du til dem.

www.123hjemmeside.dk/Galaxie-Galleri


Skrevet 25-11-2008 12:14   af   Biverbid