på Amino

Opdag sindets muligheder

                                                                                      Sindets Muligheder

Som mennesker uanset om vi er iværksætter,ikke er har en titel og etikette på os eller andet-Er vi mennesker der gør ting på en måde,eller af vane,er.Vi står op og har nu de tanker og følelser vi har og møder dagen og livet.

Dette gør vi dage måneder og år-vi reagere på samme måde.!Vi tænker og heraf føler på samme måde overfor begivenheder-oplevelser og mennesker i mellem.

Nogen ved det/er bevidst om det,andre er ikke.!Dog gør vi ikke brug af og udforsker de muligheder hvor alle løsninger på ydre som indres findes.?....

1.Er dine morgenstunder og tanker du tænker blevet en vane.!Så du tager dig i reagere på måder du ikke har lyst til.!Eller uden du aner det,allerede før du er igang og går ud døren godt igang med ødelægge din dag.?

Så stands op for det du tænker..er som frø du sår for resten af dagen..Du kan være vidende og bevidst om det eller ikke..Dog gør du intet ved det.?Det begynder du på nu,for du løser alle ting ved skabe dig andet sind,tankegang eller indstilling omkring ting.

Det kan godt være du ikke finder det til brug nu.?Men så er du måske så optaget af noget.?af det hindre dig i såe de bedste tanker for dagen.Du vil gøre en forskel derfor gør du også dit bedste.

Dit bedste for pleje dit mentale og åndelige som følelsesmæssige=emotionelle jeg.-Dette gør du fordi det er bedre invistering ind træne eller noget andet..!Men du kan sammenligne det med træning.Her høster du og udvidder du dit område af liv på alle områder-som du ikke har ghort før.

2.

 


Skrevet 12-11-2008 22:58   af   Biverbid