på Amino

Nyt erhvervsnetværk i Esbjerg

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 62
Fra Esbjerg
Tilmeldt 24. sep 08
Indlæg ialt: 15
Sponsor Network
Skrevet Skrev: 31-07-2009 kl. 09:25

Hej Aminoer i Syd- og Sønderjylland

Jeg er med til at starte et nyt erhvervsnetværk op i Esbjerg, så tag et kig på nedenstående indbydelse og tilmeld jer introduktionsmødet, hvis I vil høre mere om hvordan I kan udvide jeres professionelle netværk og derigennem få flere kunder!

 

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE

Vil du øge din professionelle kontaktflade? Vil du høre om andres erfaringer eller træne din fremtræden, når du står i en salgssituation? Vil du have flere kunder?

 

Hvis du kan sige ja til ovenstående vil vi gerne invitere dig til et introduktionsmøde, hvor du får en forsmag på, hvordan du målrettet kan møde nye samarbejdspartnere eller få kontakter til nye kunder. Vi beder dig om at afsætte 1½ time af din tid til os. Vi vil så introducere dig for et spændende og utraditionelt netværk, og det er så op til dig at vurdere, om du kan få noget ud af netværket.

 

Sæt X i kalenderen

Kom til et uforpligtende introduktionsmøde onsdag den 26. august 2009 kl. 6.45 til kl. 8.30.

Ribe-Esbjerg HH (1. divisions herrehåndbold) er vært ved morgenmaden på Hotel Britannia, Torvegade 24, 6700 Esbjerg.

 

Hvad går det ud på?

Vi bruger vores netværk flere gange hver dag. Men hvem arbejder struktureret med sit netværk? Det gør under 5 % i Danmark. Ideen er at skabe nye forretninger ved at bruge et fælles netværk effektivt. Som medlem af vores netværksgruppe profileres din virksomhed, samtidig med at du får kontakt til andre medlemmers virksomheder – og dermed også adgang til deres netværk. En hurtigere, lettere og mere effektiv vej til nye kunder og samarbejdspartnere.

 

Netværket omfatter max. 30 medlemmer i gruppen, gruppemøde hver 14. dag før normal arbejdstid, kun én repræsentant fra hver branche! Samt en tankegang, der er mere forretningsorienteret end i de fleste netværk. Netværket bliver styret af virksomheden Sponsor Network, som også står bag netværksgrupper i Skanderborg og Horsens, hvor man har kørt i halvandet år og samlet nået en omsætning på over 30 millioner til medlemmerne. Det, der opfylder vores succeskriterier, er, at ”DU skal ha’ nye kunder og forretningsforbindelser”.

 

Hvordan kommer jeg med?

Tilmeld dig intromødet inden d. 19. august hos Morten Ruth på mail mortenruth@mail.dk, telefon

51228999 eller hos Jannik Vind Pedersen på mail jannik@sponsor-network.dk, telefon 24793470.

 

Vi glæder os til at høre fra jer!

 

Med venlig hilsen

Ribe-Esbjerg HH Netværk

 

Jannik Vind Pedersen                                                         

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed