Sammendrag
Invo food & vine går op i at hjælpe restauranter som står i problemer med budget, deres personal og manglen på gæster. Her kommer vi ind i billede. Vi hjælper med at få styr på budget. Hvordan får vi de røde tal til at være sorte. Omskole personalet og omlægge menuerne. Vores Kok er uddannet kok og været i lære som iværksætter under Claus Meyer.
Kategori(er)
- Økonomi & Ledelse - Budgettering
- Økonomi & Ledelse - Div. Økonomi & Ledelse
- Salg, Marketing & PR - Reklame
Kompetencer
Omskole Personalet
Budget
Menuer
Aftaler med leverandører
Tidligere og nuværende ansættelser
Udlært kok på Tinggården
Kok på Kadeau
Køkken chef hos Claus Meyer
Uddannet iværksætter
Betalingsbetingelser
Før start
Referencer/Portfolio (Links til løste opgaver/Portfolio)
User Stats
-
Har været Amino Freelancer siden:
04-08-2014
Set kontakinfo i alt:
0
-
Bud på opgaver afgivet:
0
Bud på opgaver vundet:
0