Freelance stilling: PHP udvikler søges

Beskrivelse af stilling:

MultiMed driver en række hjemmesider for mange af vores læge kunder. Det er skrevet i PHP, og skal lægges om i en ny og mere moderne template. Vi har udviklet vores eget CMS system, som ligger til grund for hjemmesiderne. Nogle af hjemmesiderne er via iFrames med JavaScript koblet på vores lægesystem, således at man kan bestille tid, få svar fra lægen på undersøgelser. Vi har også SMS service som en del af den løsning kunderne har. Du kan se nogle eksempler her:

[URL er blevet fjernet]
[URL er blevet fjernet]
[URL er blevet fjernet]

Opgaven i første omgang bliver at udvikle et nyt framework i PHP til vores hjemmesider, og få det lagt ind i vores CMS system.

På sigt skal vi bruge en udvikler der kan være med til at videreudvikle mange af de løsninger vi ellers har udviklet. Vi laver stort set det hele selv, for ikke at blive låst af et værktøj. Nogle af de løsninger vi har lavet er:

1. Lægesystem med patientjournal, kalender, tidsbestilling, SMS, økonomi, administration mv. Her har vi også en opgave om at gøre den browser uafhængig, som du også godt må kaste dig over.
2. Henvisningshotellet er en løsning hvor ALLE henvisninger til og fra læger, speciallæger, hospitaler, vagtlægen mv. bliver formidlet. Vi har selv udviklet den og driver den internt på eget hosting center.
3. VANS og Nemhandel hvor vi sender omkring 1/3 af alle sundhedsfaglige data i Danmark, og er i gang med at udvikle nogle nye platforme indenfor Nemhandel nationalt og internationalt

Så udover PHP opgaven med vores CMS systemer er der både på kort sigt og lang sigt gode muligheder for at få flere spændende opgaver.

Om vores virksomhed:

Vi ligger i Vejle og er 13 medarbejdere.

Dine nødvendige færdigheder:

PHO

Oprettet:

29-08-2019 - kl. 11.27

Udbyders navn:

Datagruppen MultiMed A/S

Afregningsform:

Pris pr. time

Timepris (ekskl. moms):

100 kr. - 300 kr.

Varighed:

1 - 3 måneder

Timer pr. uge:

20 - 30 timer

Kategori:

Desktop & Webudvikling -  PHP

Annoncen udløber::

28-09-2019

Ansøg om stilling

Kan du løse denne opgave? Giv dit bud nu! Tilmeld dig gratis eller log ind – Klik her

Fortæl hvorfor du skal have stillingen:

Vedhæft evt. filer

 • Vedhæft fil(er) max 10 MB pr. stk.
 • X
  X
  X
  X
  --- eller ---
  Den fil, du har valgt, allerede er fastgjort.
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere