Freelancer med speciale i  Salg, Marketing & PR

Freelancere som arbejder med Salg, Marketing & PR finder du lige her.

De kan bl.a hjælpe dig med:  SEO ,   marketing ,   kommunikation ,   markedsføring ,   salg ,   Wordpress ,   Tekstforfatter ,   Webdesign ,   Grafisk design ,   hjemmeside m.m.

Kategori:

Find en Freelancer på Amino og få:

 • Den bedste pris på opgaven - Mange freelancere konkurrerer om buddet
 • Hurtigt bud på opgaven - Relevante freelancere får automatisk besked
 • Store besparelser - Amino får 0 kr. og du får bedste pris i markedet
 • Sikkerhed for kvalitet - Se hvad andre har skrevet om freelancerne
 • Let administration - Du vælger en vinder og resten får auto-afslag
 • Fleksibilitet - Det er 100% op til dig om du vil vælge en vinder
...eller Læs mere

Det siger kunderne:

 • Kenneth Boysen, Sikkerhedeksperten.dk

  “ Jeg manglede en designer til at lave bannere, postkort og visitkort, så jeg oprettede opgaverne på Amino Freelancer. Hele 8 bud blev det til, alle af høj kvalitet og enkelte havde endda sendt mig eksempler på designet. Næste gang jeg skal have løst opgaver, bliver det på Amino Freelancer! ”

  Kenneth Boysen, Sikkerhedeksperten.dk

 • Lars Mygind, www.mygind.dk

  “ Amino Freelancer er det bedste siden den dybe tallerken og ristet brød. Før har jeg søgt og søgt efter alle mulige eksperter på nettet. Nu slår jeg bare opgaven op på Amino Freelancer og inden et døgn er jeg i gang med forskellige opgaver. ”

  Lars Mygind, www.mygind.dk

Sådan virker Amino Freelancer


Du står med en opgave. Det kan være hjælp til opsætning af en Google Adwords kampagne, tuning af website i forhold til søgemaskineoptimering, hjælp til positionering af et varemærke etc.

Du starter med at lave en Amino Freelancer Profil, det tager 2 min og er ganske gratis. Så beskriver du opgaven så godt du kan, du kan evt. vedhæfte billeder, illustrationer, tekster etc. til opgaven. Nu vælger du hvornår du vil have at opgaven skal starte og angiver et ca. budget. Der er ikke noget bindende i budgettet, det er blot for at give freelancerne en ide om økonomien. Vær realistisk med budgettet, da en alt for lav pris kan skræmme de dygtige freelancere væk.

Nu sender vi opgaven ud til alle relevante freelancere og de første bud kommer ofte inden for få timer. Du kan hele tiden følge buddene og kommunikere med freelancerne, hvis der er noget du vil have uddybet. Det kan foregå via Amino's interne postsystem, tlf. eller hvad du foretrækker. Forhåbentligt får du nogle rigtigt gode bud og når du er tilfreds, så vælger du en vinder. Alle andre får automatisk et høfligt afslag. Finder du ikke en vinder, så kan du afvise alle freelancere og slå jobbet op igen eller finde en anden løsning.

Nu arbejder vinderen og du sammen og vi blander os pænt uden om så længe. Når opgaven er løst, kan du give karakter til freelanceren for det udførte arbejde og på den måde hjælpe alle andre med at finde den rette hjælp.

Amino tjener penge på bannerreklamer på sitet og på de freelancere der vælger at købe et Amino Plus medlemskab. Du får det hele forærende, for så flinke er vi :-)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere