Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Springet tpå tv2 - iværksætter program

Side 2 ud af 6 (56 indlæg)
Fra Odense
Tilmeldt 28. Jul 07
Indlæg ialt: 278
Fra  Tankefuld Skrevet kl. 18:58
Hvor mange stjerner giver du? :
Jeg vil godt følge op på Martins indlæg, da jeg både er med i programmet, men også tilfældigvis har haft Martin som Mentor.
 
Det kan på overfladen godt virke som et af tv2s mange efterhånden næsten serieproducerede primetime underholdningsprogrammer, men der er så vidt jeg er orienteret visse forskelle. Det drejer sig først og fremmest om folks egne initiativer, hvor Huset er et koncept der primært drives af produktionsselskabets vilje.
 
Alle de medvirkende havde eksisterende projekter kørende , og bliver i programrækken fulgt fra de spæde skridt hvor produktet rammer markedet og så langt som det enkelte firma nu når i perioden. Det er altså ikke så meget koncept tv og mere dokumentar en vi er vant til. At der så bliver skabt en ramme om det, og en interessant pris at vinde, kan man vælge at fortolke som man ønsker - der skal jo være lidt kød på til tv.
 
Vi har ihvertfald lukket kameraholdet ind på klods hold og viser alle aspekter af vores debut som iværksættere på godt og ondt. Så personligt ser jeg meget frem til at se de andre 15 firmaers historier.
 
 

Mvh. Joachim Lykke Andersen

Tilmeldt 28. Mar 05
Indlæg ialt: 635
Skrevet kl. 19:17
Hvor mange stjerner giver du? :

Spændende tråd!!

Men hva er det nu lige TV er?? Jeg mener... som iværksættere og sprudlende selvstændige undrer det mig at I overhovedet har tid til at se på alt det skrammel, og ikke mindst bekymre Jer om det - hallo, det giver mere tid til Business fordi man ikke gider spilde sin tid på al det crap...!

Og hvor er jeg dog i øvrigt træt af alle de danskere der sidder klistret til Huset og Rent Hjem og Så ka' i lære det - sig mig engang, hvad er det for en skrækkelig kultur vi lever i, hvor vi skal opdrage vores børn gennem tv, vi skal lære at lave mad og GØRE RENT??? gennem TV?? Nu må der snart være nogle der vågner op! Vi har en statistik der siger at 70% af alle butikstyverier begået af personer under 18 er piger!! Fordi de vil leve op til trenden med modetøj, skønhedsartikler, mobiltelefoner etc. - hvad med om forældrene snart begynder at tage ansvar istedet for at sidde og hakke løs på deres mobiler og stemme Skiby ud af Vild Med Dans til 8kr. pr. stk!!!??
 
Niels Hausgaard sagde i øvrigt sådan her i et interview op til hans seneste show:
 
Interviewer: Hvad vil du sige til de publikummer, du har fornærmet de senere år?

Hausgaard: Bliv hjemme, og se et par boligprogrammer på TV!
 
Og det er så rigtigt formuleret, TV stinker efterhånden og ligeledes alle de der mener det er samfundets skyld de har det åhh så skidt og er syge og lange ventelister og i øvrigt går arbejdsløse, for dælen, vågn op af fjernsynsdøsen og gør noget for det!!
 
Jeg har selv en kronisk lidelse i form af en tarmsygdom ved navn Morbus Crohn som ikke ret mange kender til, primært fordi få rammes, hvilket også betyder mindre fokus på forskning. Jeg har været opereret 3 gange for den i mit kun 21årige liv, og alligevel har jeg siden jeg var 18 drevet egen virksomhed. Come on, ingen repsons på dette indlæg om at det ikke kan lade sig gøre, det er sgu et spørgsmål om vilje!! Og nej, jeg er ikke vokset op i Hørsholm, men sydsjælland - Vordingborg, ud af en arbejderfamilie.
 
--------------------------------------
Nå sorry, tilbage til trådens emne. Jeg vil da personligt også se om ikke jeg får tid til at se det nye program, for det lyder jo altid når det er iværksætteri som om det kunne være lidt interessant. Dog tror jeg I har opfanget min holdning til TV-afstemninger / udstemninger osv. så den del ville jeg da gerne have undværet.
 
Og JA, det bliver dejligt at se nogle real-life iværksætter-projekter istdet for de (også respekt for Jer) porchekørende og golfspillende succesrige, for de har jo nogle rigtig rigtig fede historier at fortælle, men i "Hr. og Fru Brun Sovs's" øjne er det jo bare de rige, og det vigtige og rigtige budskab om at turde satse, om at ville, om at kunne - kommer ikke frem i disse Rich-and-famous programmer... tværtimod skaber det en opattelse af en længere distance mellem samfundsgrupperne.
 
Luhmann: Hvor længe har optagelserne foregået over?
 
 
PS: MixMeister... kæmpe tillykke herfra, det er altid en stor dag man får taget sin mødom, jomfrusalget hænger her på mit kontor i form af en fakturakopi indrammet i en smuk billedramme Det minder mig om at man kan hvad man vil...!
Tilmeldt 28. Mar 05
Indlæg ialt: 635
Skrevet kl. 19:36
Hvor mange stjerner giver du? :
Fra 8654 Bryrup
Tilmeldt 2. Oct 05
Indlæg ialt: 234
Skrevet kl. 20:42
Hvor mange stjerner giver du? :

Uhh jeg elsker Hausgaard.

Nå men det lyder som om vi skal give programmet en chance. Kunne da være dejligt, hvis de kunne bryde deres cirkel med liggyldige "stem dem hjem" TV programmer. Held og lykke med det Luhmann.
 
Finn
Tilmeldt 17. Apr 05
Indlæg ialt: 17
Skrevet kl. 22:50
Hvor mange stjerner giver du? :
Spændende tråd!! Men hva er det nu lige TV er?? Jeg mener... som iværksættere og sprudlende selvstændige undrer det mig at I overhovedet har tid til at se på alt det skrammel, og ikke mindst bekymre Jer om det - hallo, det giver mere tid til Business fordi man ikke gider spilde sin tid på al det crap...!
Og hvor er jeg dog i øvrigt træt af alle de danskere der sidder klistret til Huset og Rent Hjem og Så ka'' i lære det - sig mig engang, hvad er det for en skrækkelig kultur vi lever i, hvor vi skal opdrage vores børn gennem tv, vi skal lære at lave mad og GØRE RENT??? gennem TV?? Nu må der snart være nogle der vågner op! Vi har en statistik der siger at 70% af alle butikstyverier begået af personer under 18 er piger!! Fordi de vil leve op til trenden med modetøj, skønhedsartikler, mobiltelefoner etc. - hvad med om forældrene snart begynder at tage ansvar istedet for at sidde og hakke løs på deres mobiler og stemme Skiby ud af Vild Med Dans til 8kr. pr. stk!!!??
Sådan Mads.
Herligt formuleret.
Vi har noget med 20 kanaler at gøre godt med. Nogen gange lyder det i familien; det er sport sport og crap det hele. Hvorfor sendes der ikke noget der kan være seriøst? Hvorfor skal det hele være noget med følelsesporno (sporløs) eller ''jeg er en handymand''?
Eller hvad med programmerne om de overvægtige der stemmer hinanden hjem?
En dag må vi lave en klub der hedder noget med: ''Nu gider jeg sku ikke se det lort mere''
 
En smugkigger...og én der kan blive forarget.
 
Fra Lyngby
Tilmeldt 26. Mar 05
Indlæg ialt: 9679
Fra  Waimea Digital Skrevet kl. 22:54
Hvor mange stjerner giver du? :

> Spændende tråd!! Men hva er det nu lige TV er?? Jeg mener... som iværksættere og sprudlende selvstændige undrer det mig at I overhovedet har tid til at se på alt det skrammel, og ikke mindst bekymre Jer om det

Mads, det kaldes "multitasking" - jeg ved godt mænd genetisk set ikke så godt udtrustet til den slags, men jeg falder (som sædvanligt) lidt udenfor den traditionelle "gene-pool" :)
 
Jeg har stort set altid et TV kørende - eller flere, gerne radioen samtidig, en DVD og måske lidt baggrundsmusik. Så har jeg ro på til at arbejde. Men sådan er vi jo så forskellige ...
Tilmeldt 28. Mar 05
Indlæg ialt: 635
Skrevet kl. 23:00
Hvor mange stjerner giver du? :

Jørgen: Min pointe bliver sjældent fanget, men selvfølgelig burde jeg ikke have tøvet et sekund her på amino.dk - her findes jo kun fornuftige og sindssygt kloge hoveder der går med samme slags bekymringer som jeg selv !!

Mikkel: Jamen præcis, sådan er vi forskellige og det er fedt. Jeg skal konstant have musik kørende, du skal have tv''et kørende...
 
Cd''er vel at mærke, for udover radio100fm om morgen mellem 6 og 9, hvor der er de geniale morgenhyrder med ekstremt god samfundsrelateret humor, så er radiokanalerne ved at ryge over i samme sump som tv!
Fra Lyngby
Tilmeldt 26. Mar 05
Indlæg ialt: 9679
Fra  Waimea Digital Skrevet kl. 23:08
Hvor mange stjerner giver du? :

> så er radiokanalerne ved at ryge over i samme sump som tv!

Ja - we love it! :)

Tilmeldt 28. Mar 05
Indlæg ialt: 635
Skrevet kl. 23:17
Hvor mange stjerner giver du? :

Hehehe... jeg tænkte det faktisk godt da jeg sad og skrev det... medieluderen Mikkel... Men tænkte jeg ville holde et sobert sprog... håber du ka'' ta'' det !

I øvrigt... multitasking er en ting jeg aldrig helt har fattet... kvinder praler med (nåh jah, undskyld, kvinder OG Mikkel) praler med at de kan flere ting på én gang... her den anden dag sad jeg som det ret tit sker, i motorvejskøen ved Greve på vej hjem fra København...
 
Her sidder jeg og nyder vejret, slapper af, vinduet nede, min CD på, og ved siden af mig skiftevis gasser op og bremser en kvinde i en lille peugeot... hun, og hold nu fast, bruger bakspejlet (JA, bakspejlet) til at smøre læbestift på, snakker samtidig mobiltelefon - ikke håndfri - og ... jah så gjorde hun ikke så meget mere, andet end sekundet efter at brage op i den store audi S8 der kørte foran hende...
 
Og kvinder blærer sig med at kunne multitaske... hvorherrebevares så hellere kun kunne holde fokus på én ting af gangen... !
Fra Sandkrogvej 12, 7790 Thyholm
Tilmeldt 14. Apr 05
Indlæg ialt: 8718
Fra  Kjers ApS Skrevet kl. 00:33
Hvor mange stjerner giver du? :
Jeg så Huset i aften. Det er da en glimrende shut-down-sekvens til hjernen - og man får viden, som man ellers ikke ville have fået.
Programmer som TV-avisen er langt mere ligegyldige - der får man jo blot det samme at vide, som man har kunnet læse hele dagen på nettet.
For mit vedkommende behøver min TV-tid ikke være effektiv - jeg er ikke TV-afhængig, men lidt hjernetom underholdning kan for mig faktisk godt være med til at afbalancere en af og til lidt for højpandet hverdag.
Jeg er ikke lige snublet over "Springet" endnu, men de skal da have en chance. Jeg tror jeg så noget tilsvarende engelsk TV, hvor staklerne blot ikke kunne vinde noget - Det var nu ikke videre interessant.
 
Hans
 
PS.
Læbestift, telefon og skamfere en Audi?
Hvorfor er det ikke multitasking?
Side 2 ud af 6 (56 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere