Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Johannes Helleland

Profilbillede
Johannes Helleland
Aminomedlem siden: 16-12-2010
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 1 stemmer på historier
Antal kommentarer: 1 Har afgivet 3 stemmer på kommentarer
Johannes Helleland har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Johannes Helleland

En fattigdomsgrænse er en grænse, der angiver den mindste indkomst som det er muligt at leve af uden at leve i fattigdom.

Der skelnes mellem begreberne absolut fattigdom og relativ fattigdom. Absolut fattigdom defineres som en indkomst så lav, at selv de mest basale menneskelige eksistensbehov ikke kan dækkes. Dvs. at helt grundlæggende behov for husly, rent vand og føde ikke kan opfyldes.

Relativ fattigdom er et variabelt begreb, der ændrer sig alt efter hvor i verden man befinder sig. Relativ fattigdom refererer både til forskellen i velstand mellem ilande og ulande og til forskelle mellem samfundsgrupper inden for de enkelte lande.

http://da.wikipedia.org/wiki/Fattigdomsgr%C3%A6nse

 

Og uanset hvilken mening man har omkring dette spørgsmål, så er Joachim B. Olsens udtalelse ikke videre intelligent. Om det så blot er for opmærksomhedens skyld, så kunne det formulere langt bedre. Den valgte formulering vil, tror jeg, skabe større negativ effekt end positiv, for ham personligt.

PS. og selvfølgelig findes der fattige i DK - at påstå andet vidner om total mangel på indsigt og viden om det danske vælfærdssamfund.

PPS. at sammenligne fattige danskere med fattige i udlandet, er ikke en sammenligning der kan laves af andre end børn i 2-3 klasse. Og selv der vil man kunne forklare dem, hvorfor denne sammenligning ikke kan laves.

PPS. "Hvis der er mennesker i Danmark der ikke har råd til at holde jul så er det selvforskyld" - Så er han da sikker på genvalg, haha!

Johannes

 

 

Skrevet den 29-10-2011 04:16
 
1
Hvad er Venstres syn på behavioural-paradigmet, svar fra it-ordfører Michael Aaarup Jensen
“Kære Kasper Tak for din henvendelse. Uden tvivl et meget trist og skræmmende scenarie du skitserer. Derfor ... mediebevaegelsen.dk
Indsendt d. 5. juli 2012 16:42 i Innovation & Vækst