Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Jimmi

Profilbillede
Jimmi
Aminomedlem siden: 29-09-2009
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 12 Har afgivet 12 stemmer på kommentarer
Jimmi har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Jimmi

Husk nu, man er uskyldig til andet er bevist. 

Men selvfølgelig er dette en mulighed politiet skal undersøge og de mener de har beviser nok til at anholde ham. Nogle gange gør vi mennesker nogle dumme og uforudsigelige ting, hvis vi har været sat under press i lang tid og er stresset helt i bund.

Jeg siger ikke det er i orden, HVIS man finder ud af at han er skyldig.

Vh Jimmi

Skrevet den 22-01-2013 12:02
 
Profilbillede Jimmi

Jesper...Ved ikke om den var til mig, men jeg er slet ikke i tvivl om at der er det. Og har man en professionel indstilling til tingene, så er det heller ikke noget problem. De ting jeg stiller spørgsmål ved og har fået svar på nu, var også mere for at få en indsigt i selve konceptet og jeg har jo set hvad folk har brokket sig over her for 99,- pr md  ;-)

Men som sagt, syntes jeg det er et super godt tiltag som jeg nok skal støtte op omkring ;-) 

Skrevet den 01-08-2012 00:33
 
Profilbillede Jimmi

Ok super, jeg ved bare og som du helt sikkert selv ved, hvor meget folk kan brokke sig for f.eks 99,- bare et tal taget ud af den blå luft ;-)) 

Men jeg glæder mig til at følge det og støtte det ;-) 

Skrevet den 01-08-2012 00:21
 
Profilbillede Jimmi

Ok du kunne ikke forestille dig, at det kunne give en form for dårlig omtale hvis der er nogen som ikke er rigtige investorer?? For det koster jo 500,- hvis man har et projekt og er det ikke rigtig investorere mange af dem, ja så kan folk føle sig snydt.

Stadig jeg syntes det er et rigtigt godt koncept, men kunne se nogle probelmatikker her som I måske allerede har vendt ;-) 

Skrevet den 01-08-2012 00:14
 
Profilbillede Jimmi

Martin... Syntes det er rigtig spændende, men hvordan sikre I at de investorer også har penge i virkeligheden?? Eller er det bare, at skaffe kontakt og så må man selv vurdere om den enkelte er troværdig?? 

For sådan et forum kan desværre hurtigt blive anset for "intet" værd, hvis der er nogle investorer som kun hælder vand ud og det er jo ikke intentionen med det.

Vh Jimmi

Skrevet den 01-08-2012 00:03
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere