Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Nicolaj Højer Nielsen

Profilbillede
Nicolaj Højer Nielsen
Aminomedlem siden: 26-11-2011
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 4 Har afgivet 4 stemmer på kommentarer
Nicolaj Højer Nielsen har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Nicolaj Højer Nielsen

Så er vi mere enige!

Det er ikke bankerne der er problemet. De er ikke sat i verden til at hjælpe iværksættere, og langt de fleste bankfolk har ingen kompetencer til at vurdere risici i forhold til iværksættere (når vi kommer væk fra finansiering af klassiske produktions- og service-virksomheder).

Det er jo heller ikke banker som finansierer høj-potentiale iværksættere i lande som eksempelvis USA. De finansieres derimod af en række aktører der er specialiseret i risiko-villig kapital, primært business angels og VC fonde.

Problemet i Danmark er at rammebetingelserne for eksempelvis private investorer i iværksætter-virksomheder er så ufatteligt ringe. Vi beder dem om at investere på et tidsligt tidspunkt (hvor risici er meget høje) og hvis det så endelig lykkedes at skabe en succesfuld virksomhed, skal man betale 70 % i skat.

Vi har ikke behov for mere statslig indblanding (statsstøtte etc) men primært at rammenbetingelserne forbedres. Start med at fjerne den deciderede tåbelige iværksætterskat.

 

Skrevet den 23-01-2012 10:33
1       0      
 
Profilbillede Nicolaj Højer Nielsen

Sansir - har du misforstået vores argumentation? Jeg taler netop ikke for at staten skal blande sig, men blot at de private der investerer i iværksættere ikke skal betale tæt på 70 % i skat.

Skrevet den 23-01-2012 10:05
2       0      
 
Profilbillede Nicolaj Højer Nielsen

Regeringen har i deres regeringsoplæg (så vidt jeg husker) lovet at fjerne iværksætter-skatten. Jeg er dog fuldt overbevist at fjernelse af iværksætter-skatten bliver endnu et brudt løfte... 

Skrevet den 23-01-2012 09:13
1       0      
 
Profilbillede Nicolaj Højer Nielsen

Enig - det skal klares ved at forbedre investeringsvilkårene eksempelvis for business angels. En fjernelse af den tåbelige iværksætterskat er et godt sted at starte.

 

Skrevet den 23-01-2012 08:58
3       0      
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere