Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Lars

Profilbillede
Lars
Aminomedlem siden: 28-10-2009
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 3 Har afgivet 7 stemmer på kommentarer
Lars har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Lars

Det er selvfølgelig ikke i orden, at en skat-medarbejder giver fortrolige informationer videre til Ekstrabladet, hvis det altså er sket.

Men det der er mere iøjnefaldende for mig er, hvordan Jesper Nielsen prøver at få opmærksomheden væk fra sit eget dilemma. Det er blandt andet ekstrabladets skyld, at han forlader det synkende skib AGK..

Har desværre ikke noget respekt for manden.

Skrevet den 09-08-2012 11:22
1       0      
 
Profilbillede Lars

Mads, det er fint du accepterer alt som det er. Det gør jeg desværre ikke. Og jeg vil give AbcDesign ret i, at de bør burde boykottes for den slags.

Tror du seriøst det er for at give medarbejderen en chance? eller måske fordi det passer Joe og Juicen godt i deres kram, at de får arbejdskraft, der ikke koster dem en krone? Der er også rigtig mange der kræver "interessetimer", altså gratis overarbejde, hvor det åbenbart skal være i medarbejderens "interesse"..

Skrevet den 28-09-2011 14:59
5       0      
 
Profilbillede Lars

Mads, "sådan er det bare engang imellem" - nej, sådan er det ikke bare engang imellem, sådan er det når man ikke følger reglerne og udnytter unge mennesker der har svært ved at sige fra og i det hele taget har svært ved at finde et job. Jeg synes det er klamt!

Udover det - ja, sådan er det desværre mange steder.

Skrevet den 28-09-2011 14:45
5       0