Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
5
Boblerikon

Skat melder Kasi-læk til politiet

Skat har siden mandag undersøgt, om lækken stammer fra en skattemedarbejder, men Skats ledelse vil ikke ud med, hvad man har fundet ud af. Det begrunder den med, at der er tale om personaleforhold, men den vil ikke uddybe, om man dermed kan konkludere, at der faktisk er konstateret tegn på en intern læk. - Jeg synes det er foruroligende, så mange læk der kommer fra den kant. Det synes jeg de skal se at få rettet op på, for hvor meget fortrolig information, der ikke nødvendigvis kommer i medierne, bliver ellers lækket?
Læs hele historien på epn.dk
Profilbillede
Lars

Det er selvfølgelig ikke i orden, at en skat-medarbejder giver fortrolige informationer videre til Ekstrabladet, hvis det altså er sket.

Men det der er mere iøjnefaldende for mig er, hvordan Jesper Nielsen prøver at få opmærksomheden væk fra sit eget dilemma. Det er blandt andet ekstrabladets skyld, at han forlader det synkende skib AGK..

Har desværre ikke noget respekt for manden.

Skrevet den 09-08-2012 11:22
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Min respekt for Kasi-Jesper er også faldet voldsomt, det skal der ikke herske tvivl om.

Men (og nu forudsætter jeg at det er et læk fra Skat) jeg synes at det er bekymrende så mange læk der kommer. Skat er uden tvivl den instanst i Danmark, der har de vildeste beføjelser. De må og kan ting, som ikke en gang Politiet (herunder PET) har beføjelser til. Og disse beføjelser udvides konstant.

Især derfor finder jeg det ekstremt bekymrende, at der lækkes så meget som der gør. Og nu kender vi kun til de ting der lækkes til pressen. Vi ved ikke hvad der lækkes blandt venner, bekendte og andre, da det selvfølgelig ikke kommer frem i offentligheden.

Jeg har ikke specielt meget at skjule, men på den anden side bryder jeg mig heller ikke om tanken om at en eller anden tosse hos Skat, sidder og hælder alle mine informationer ud til hvem der nu kunne have intersse i det.Og jeg føler mig ikke overbevist om at det ikke kan ske.

Hvis Skat skal bevare troværdigheden, skal alt hvad der hedder læk stoppes med det samme. Ellers bør man genoverveje om de bør have alle de beføjelser de har. Og hvis det skulle vise sig at dette er et læk fra Sakt, skal straffen være så voldsom at den afskrækker de øvrige medarbejdere for noget tilsvarende.

Skrevet den 09-08-2012 13:35
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere