Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for FranktheTank

Profilbillede
FranktheTank
Aminomedlem siden: 30-04-2012
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 1 stemmer på historier
Antal kommentarer: 1 Har afgivet 1 stemmer på kommentarer
FranktheTank har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede FranktheTank

smider lige min kommentar her

Værende selv en ung studerende og iværksætter, tiltaler idéen mig ud fra et rent egoistisk synspukt, fordi det ville da være dejligt med noget finansiel sikkerhed. Men fra et samfundsmæssigt er det et selvmål.
 
Risikovillig egenkapital eller investorer med indsigt og risikovillighed er måden at gøre det på, offentlige støtteordninger bliver en sovepude. At få stillet en sikkerhedsventil i sigte ville drive en lang række studerende til iværksætteri, som i første gang skulle lade helt være.

Hvis man endelig skulle kigge på vilkårerne for os SU studerende som iværksættere bør det være følgende parametre der justeres:
Indskud på iværksætterkonto/etableringskonto skulle være fradragsberettigede ifht. SU fribeløbr
Underskud i personlig (ikke hobby) virksomhed ditto, ellers kan man ende med et SU smæk hvis man oplever høj volatilitet i sin løn.
Flere løsninger ala Katapult, Copenhagen school of entrepreneurship, Fonden for entreprenørskab, venture cup o.l. Det skal være de gode idéer der føres ud i livet.

Mest af alt skal der skabes en mere risikovillig kultur. Da vi skulle hyre vores advokat i forbindelse med noget rådgivning, uden endnu at have tjent en krone, var 2500 i timen fanden galeme mange penge. Da jeg wirede en mindre formue til en gut som skulle lave vores it system var det også med en noget tør hals. Men vi troede på idéen, ligesom en masse andre kræfter omkring os, og det begynder at betale sig af nu.

Skrevet den 14-06-2012 11:41
 
7
Forfejlet kritik af SU tilskud til iværksættere
ASE mener at CEPOS kritik af deres forslag om at studerende kan tage deres SU med som iværksættere i 6-12 måne... borsen.dk
Indsendt d. 14. juni 2012 10:19 i Diverse & Politik
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere