Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for jannie N

Profilbillede
jannie N
Aminomedlem siden: 11-06-2010
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 10 Har afgivet 16 stemmer på kommentarer
jannie N har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede jannie N

@ Fashion-seller

Mht McD var noget smuttet forbi mig -det kunne du også se hvis du læste det hele :) Den har jeg længe erkendt.At de så burde have gjort det altid, er en helt anden snak.

Men det ændrer jo ikke ved at der er nogle der ikke betaler dansk skat.

Det der p****** mig mest af er at på den ene hånd skælder og smælder man over det danske skattetryk alle steder. Og på den anden hånd spekulerer gud og hvermand i hvordan de kan slippe for at betale skat. Og her taler jeg ikke kun om de multinationale.  Det gælder lige så meget ham håndværkeren hvis børn havde hver deres firmabil stående hjemme på adressen. Blot et eksempel.

Jeg er ret overbevist om, at hvis alle betalte på lige vilkår,uden alle de krumspring og efter evne, ville skattetrykket falde væsentligt til glæde for alle. Det er det I gerne vil opnå ikke?

Skrevet den 19-11-2011 09:51
1       0      
 
Profilbillede jannie N

Lad os endelig komme af med de multinationale selskaber, så de ansatte i selskaberne kan komme på understøttelse og kontanthjælp - Nu endda med betalt ferie...          

Og nu endda med en forkortet dagpengeperiode. Jeg er dælme spændt på hvad det skal komme til at betyde. Min logik siger mig noget i retning af at når folk fratages alt, bliver de ligeglade. Har ikke noget at kæmpe for. Og nå ja... ikke mindst -vil de have noget at spise idag må de stjæle hos naboen. Blå politik når DEN er værst.                            

Skrevet den 18-11-2011 23:20
1       3      
 
Profilbillede jannie N

Tak for det -den var forbigået mig... Men det havde du nok regnet ud  :) Det var nok lige den dag jeg ikke havde tid til at læse aviser. Nok er jeg rød, men som de fleste andre herinde knokler jeg en vis legemsdel ud .... bla bla... så det kan forekomme at noget går min ellers ret lange næse forbi, smil.

Vi er enige om at ordet "nasser" måske ikke er det allerfineste at bruge -men der er vist ingen af partierne der har ret meget at lade hinanden høre for hvad det angår. Jeg blev da lidt provokeret af en partileder der omtaler mig (bl.a) som værende autonom og sikkert også småkriminel.

 

 

 

Skrevet den 18-11-2011 22:39
2       2      
 
Profilbillede jannie N

Thomas  -Det er jo netop derfor Nestlé og McD også skal betale skat i stedet for at have "huller" at krybe ud af.

Skrevet den 18-11-2011 22:14
2       4      
 
Profilbillede jannie N

Den får du ret i Majbritt :)  Sproget kunne de fleste "derinde" godt trænge til at få modereret lidt.

Skrevet den 18-11-2011 21:35
4       1