Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
9
Boblerikon

Vi elsker iværksættere, men vil ikke starte selv

En ny rapport fra EU viser, at 83 procent af de adspurgte danskerne er positive over for iværksættere, mens kun en enkelt procent er negativt stemt over for dem.
Læs hele historien på epn.dk
Profilbillede
Slettet bruger
Det er desværre sådan, at det er mere sikkert at have fast arbejde og følge de allerede konstruerede veje, som de fleste vælger at gøre. Dermed ikke sagt, at man ikke skal besidde evnen til at tage chancer, men det er en faktor der afholder nogen fra ikke at kaste sig ud i det. Staten kunne muligvis hjælpe en håndfuld iværksættere på benene, som de hjælper de studerende.
Skrevet den 28-10-2012 16:06
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Ukendt

Hvis man sammenholder antallet af udklækkede iværksættere henover en 10årig periode, så formoder jeg, at man vil se, at konjunkturen har stor betydning.

Selvfølgelig har frygt og selvtillid en betydning - Vi bliver opdraget til, at succes i livet er et godt job, en dejlig kone og et dyrt hus. Hvorfor tage en chance? :-)

Skrevet den 29-10-2012 03:04
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Carsten Jacobsen

Jeg kan huske at jeg fik at vide på Aalborg Universitet, at det bedste der kunne ske os, var et godt job på Grundfos. Ret meget større kunne det ikke blive. 

Skrevet den 29-10-2012 05:38
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Remy

Jeg har det også bedst i mit lønmodtager job. :-)

Skrevet den 29-10-2012 06:19
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Callesen Consult

Vi taler måske mere om konformitet og sikkerhed end om det at være iværksætter. Det er ingen hemmelighed at iværksætteri sætter os ud i det man terapeutisk kalder moratorium og det betyder ganske simpelt at vi er i en søgende fase med usikkerhedsmomenter - frit oversat - Hvem vil udsætte sig for det når der er andre muligheder og når alternativet til det "sikre" kan være det frie fald ud i intetheden,  for der skal adskillige øvelser til før man kan komme tilbage på dagpenge hvis det skulle blive nødvendigt -  i disse tider. Der mangler en større dynamic imellem det "etablerede" arbejdsmarked med lønmodtagere og -givere og så iværksætterne.

Skrevet den 30-10-2012 14:09
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Morten Falk Nielsen

@Linda, sikke en masse fine ord du kan :D hehe

Skrevet den 31-10-2012 08:23
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Anders Helbo

Jeg skal ærlig indrømme, at jeg har det bedst med et fast arbejde, hvor indtægten er den samme hver måned. Så ved jeg, at jeg kan betale regninger osv. og samtidig sætte nogle penge af til virksomhedens kapital og udvikling. Det har jeg det bedst med - men sådan er vi jo så forskelligt indrettet alle sammen.

Skrevet den 31-10-2012 08:41
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Lasse Lykke

Jeg vil da gerne have en fast indtægt som nu, i min elevstilling og det handler nok mest om at få en uddannelse :) Efter min elevplads kaster jeg mig helt sikkert ud i noget iværksætteri ! :)

Skrevet den 31-10-2012 08:49
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere