Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
2
Boblerikon

Krisetid er iværksætteri

Er der nogen fordele ved at starte sin virksomhed i en krisetid, eller er det bedre at vente til der kommer en højkonjuktur?
Læs hele historien på www.emomsen.dk
Profilbillede
Thomas Sindberg

Titlen skulle naturligvis have været "Krisetid er Iværksættertid". god fornøjelse.

Skrevet den 04-12-2011 14:17
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
C. Andersen

Når der er krise er der forandringer. Ofte meget voldsomme forandringer, og det vil sige muligheder. Muligheder fordi at man gamle forretningsmodeller falder sammen eller ligefrem kollapser. Og dermed åbner der sig nye muligheder for andre og en vej ind i marked.

Desværre har krisetiderne også mange skyggesider. Mange bliver presset ud i iværksætteri da alternativerne er uattraktive. Og derfor stiger antallet af iværksættere altid under krise, men kigger man i statestik, så er det meget få der kommer videre og som egentlig overlever og udvikler sig.

I højkonjuktur brager tingene bare derud af, og det er nemmere at låne penge. Men jeg vil til enhver tid sige, start gerne op når der er smalhals, det hele kommer an på din forretningsplan, dine evner, tilpasningsparathed og ikke mindst financiering.

Skrevet den 04-12-2011 15:18
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Dukkemageren

Jeg er bestemt ikke enige i de råd der gives i artiklen, - men det er simpelthen rigtigt gode tider at starte op som iværksætter. Faktisk har jeg ikke set dem bedre!

Årsagen er den enkle, at forbrugerne har penge, de er bare sværere at få op af lommen på dem. Det er ulig meget bedre end de tidligere kriser jeg har oplevet, hvor det var pengene der manglede.

Der er ganske rigtigt mange nye iværksættere der må dreje nøglen om igen, - men sådan vil det nok altid være. Det er jo ikke alle der magter opgaven - eller som har den fornødne viljestyrke til at kæmpe for sagen på det lange seje træk.

Men ellers er det da bare om at komme i gang! Vi er 15 butiksejere i mit nye netværk for nystartede butikker på gadeniveau, - og det er da gået over alle forventninger.

Michael

Skrevet den 04-12-2011 16:41
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
OlsenKbh

Krisetid er altid godt, hvis man sidder med nyskabende produkter eller services, da der vil åbne sige nye markeder og muligheder.. Dog kræver det som regel at man ikke har brug for finansiering, da den ofte er svær at få...

Mit bedste råd, kig på dit budgett og fjern 50% af indtegterne og se om det stadig løber rundt, ekspander langsomt, brug heller flere timer og nætter selv fremfor at ansætte... Udvid/invester først når du har pengene på kontoen så du ikke satser på at tjene dem ind... Vær realistisk og optimistisk i hverdagen og pessimistisk når du kigger på budgettet....

Men giv den fuld hammer...

 

/Martin

Skrevet den 04-12-2011 16:47
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.