Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
8
Boblerikon

''Ikke alle konkurser er banditter i habitter''

''De konkursramte er alle alene, flove, og har de samme problemer og udfordringer. Uanset om de har tabt milliarder eller er gået ned med et lille enkeltmandsfirma, så har de en lang række ting til fælles, og de har brug for et fællesskab, lyder budskabet fra Jeppe Søe. ''
Læs hele historien på epn.dk
Profilbillede
Kim

Falder lidt i samme spor som med et par andre nylige tråde her på Amino.

 

At kontanthjælpsmodtagere blot får i hoved og r...hale, er dog helt forkert. Skal man have den hjælp han taler om, skal man virkelig være ekstremt langt ude i tovende.

 

Skrevet den 29-01-2012 15:56
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Ib Abildgaard, RÅD & MAL

Alene iflg. foreningens egne forslag til ændringer i konkursloven ville være et fremskridt. Nemlig at det var SKAT der ad for "bordenden" og ikke diverse konkursadvokater med mange kasketter på og langt fra uvildige og hæver stjernelønninger på andre mennesker ulykke.

Nogle af os har bl.a. hørt om byggematadoren Bøje Nilensen og dennes helt urimelige behandling.

Så lad os håbe at vi som retssamfund kunne leve op til "at alle var lige for loven"

Med håbet om et mere retfærdigt samfund for alle.

Lad os endvidere få et ekstra tjek på advokatbranchen, ligesom man forhåbeligt får lidt tjek på den finansielle sektor. Bare se på det administrative kaos der hersker, når der skal klages over en advokat.

Bedste hilsener

Ib Abildgaard

Råd & Mal

Skrevet den 29-01-2012 21:39
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jesper Nerløe
Nu er jeg ikke ekspert i konkurssystemet, men det virker umiddelbart på mig, som et system med en velsmurt bagdør for dem, der ønsker at spekulere i det (banditterne i habitterne). Dvs. at dem, der spekulerer i at gå konkurs, har al mulig fordel af systemet, mens dem, som til det sidste har forsøgt at vende tingene til gavn for alle (for at undgå en konkurs), de står tilbage med sorteper - og regningen. Det lugter sgu af at være et system, som er lavet af "banditter i habitter" til "banditter i habitter".
Skrevet den 29-01-2012 22:27
Er kommentaren brugbar? 4       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Ib Abildgaard, RÅD & MAL

@ Hej Jesper !

Det korte svar fra mig er lige som dit eget - JEPS

Den juridiske verden kunne trænge til et "servicesyn" ligesom denj finansielle

Skrevet den 29-01-2012 23:46
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Erik Hamre

Der har lige været en artikel, jeg husker ikke hvor, om hvordan konkurs-advokaterne mere eller mindre har frit slag til at tømme et konkursbo med den ene time til 2000 kr efter den anden. Skifteretten har nemlig ikke nogen som helst mulighed for at vurdere enkeltsager.

Skrevet den 30-01-2012 00:32
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Ib Abildgaard, RÅD & MAL

@ Erik

Jeps og det er det der skal lavet om på.

Advokatstanden burde være mere uvildigt , men har desværre ligesom "bankrådgiver" med flere kasketer på og diverse indtjeningsmuligheder/spnsorater.

Skrevet den 30-01-2012 00:40
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Brian Knudsen

Jeg vil give Hr. Søe ret i at den måde advokaterne slagter folk der i forvejen ligger ned, er i den grad usmageligt, hvilket også bevidner om hvor mange nye jobs der kommer i inkasso/insolvens/konkursret i krisetider, det er simpelthen for lukrativt for advokaterne at arbejde med.

Jeg forstår så ikke lige hans kamp gang imod anparts selskaberne, de er fornuftigt strikket sammen til at de gavner samfundet og skat.dk gør hvad de kan for at holde konkursrytterne i stram snor, men der vil altid være typer der slipper igennem.

Men ja, går man ned som selvstændig er man virkeligt palle alene i dk, der er keine opbakning og vil idag sige at det er blevet for lukrativt som han selv siger at sætte sig ned og tude over situationen på bænken ved den lokale netto, så tager samfundet fat, men for den selvstændige der bare vil rejse sig igen og få kickstartet livet, er vejen tilbage til at blive god skatteborger meget meget langt og knap så sjovt.

Skrevet den 14-02-2012 11:48
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.