Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
8
Boblerikon

Per Bjerregaard forlader Brøndby

Efter 39 år som bestyrelsesformand i Brøndby IF er det slut, Per Bjerregaard har besluttet at træde tilbage...
Læs hele historien på sporten.tv2.dk
Profilbillede
tarni

finaly forlader han. bare mange år forsent!!!!

man skal ikke glemme. at det er manden der har skabt. det brøndby Var men er også den der er skyld i hvad brøndby er nu

Skrevet den 21-07-2012 17:43
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Slettet bruger

Som Brøndby-fan må jeg også erkende at ENDELIG finder manden ud af at tage en rigtig beslutning - Selvom man måske som mange andre Brøndby tilhængere havde håbet på at det var efter slutningen af fermøse sidste sæson eller senest d. 1/7 2012.

Men ak Før ellers siden skulle det ske, og det bliver spændende at se hvad effekten bliver. Personl

igt håber jeg han tager Benny "Gale" Winther med i næste uge, så Brøndby kan få ryddet op i den uduelige og ikke længere engageret bestyrelse der nu i gennem de seneste 6 år, har været med til at skabe uro og påvirket spillet på banen i stedet for at tage sig sammen og virkelig rejse sig i fælleskab der bruges i klubbens branding.

Det er på tide, men trods alt skal Per B. have en hyldest og en stor tak for det han har skabt for Brøndby og Dansk fodbold siden 1964, og ikke mindst de 10 mesterskaber Per har været med til at hive hjem.

Tak for alt, og det bliver spændende at se hvad der sker de kommende uger inden transfervinduet lukker.

Skrevet den 21-07-2012 18:00
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Math95

Jeg tror desværre ikke det for den store inflydelse uden for banen såvel som på banen. Da man ikke komme udenom at Bjerregaard stadig er hovedaktionær.

Skrevet den 21-07-2012 18:21
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
tarni

rigtigt., men nu forligger der mulighed for ændringer. og dermed. også kapitalt.  så nu kan manden blive købt ud på den ene eller anden måde. da han ikke kan diktere hver eneste ord i brøndby.

han vil have del at sige som alle andre. stor aktionære. men nu er han ikke den eneste ene der har noget at sige.  det har sponsore også.

Skrevet den 21-07-2012 18:27
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Lad os nu se hvor meget han reelt er trådt af. For det første har han stadig sine lakajer i bestyrrelsen og i direktionen, og for det andet er der på ingen måde lukket af for at han kan fortsætte i amatørafdelingen / Fonden.

Får han et "comeback" her er dette et meget symbolsk træk, da det med meget stor sandsynlighed stadig vil være ham der regere Brindby IF med hård hånd.

Brøndbys problem er nok at de desperat mangler penge, og at Benny Winther ikke har mulighed for at skyde det beløb i en aktieudvidelse, og at Nordea sandsynligvis har stillet en række krav for fortsat at holde hånden under dem. Et af disse krav kunne meget vel være, at Per Bjerregaard skal væk, da alle kan se at han er en stor del af Brøndbys problemer. Nu er han - i hvert fald foreløbig - væk, og der er teoretisk åbnet for en ny struktur, der afgiver indflydelse til investorer. Det er også den eneste måde at få rigtige pengefolk til, da de seneste års cirkus sandsynligvis har skræmt alle der har midlerne og viljen, til at give Brøndby den kapitalindsprøjtning de har brug for.

Dette er sandsynligvis kun et meget lille skridt i den rigtige retning, da jeg ikke har fantasti til at forestille mig at Per Bjerregaard slipper magten så let.

Nu holder jeg ikke med Brøndby, men jeg ønsker dem alligevel tilbage i toppen (lige under FCK) af dansk fodbold.

Skrevet den 21-07-2012 20:34
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Nyide

Jeg er stor FCK fan og ønsker ikke Brøndby i den danske superliga, de er simpelthen for dårlige. Og jeg kender ikke meget til Per, men så vidt jeg kan forstå ligger hele byrden hos ham.

Ham Auri er satme dårlig. Få nu en ordenlig træner ffs.

Skrevet den 21-07-2012 20:36
Er kommentaren brugbar? 1       6       Svar Svar
 
Profilbillede
Tonny Skov Pedersen
@Emil S Så kan det, for at bruge dit udtryk "satme", kun være for dumt at kommentere på denne artikel. Held og lykke med Fr.berg Cykel Klub...
Skrevet den 21-07-2012 20:44
Er kommentaren brugbar? 4       1       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Lille tilføjelse: Skulle jeg tage fejl, og Bjerregaard reelt afgiver sin indflydelse, skal der også herfra lyde et stort tak.

Dansk fodbold ville ikke være hvad der er i dag, uden en visionær doktor fra Randers. Han har betydet så meget, og har - på trods af de seneste 7 - 8 års cirkus - været en visionær og dygtig mand, der om nogen har været med til at plante dansk klubfodbold på Europakortet. Der har været fejl undervejs, oven i købet nogle fatale nogen af slagsen, men det er den risiko der følger når man tør at afprøve fornyelsen.

Jeg husker stadig da jeg i mangel af en anden dansk klub jeg kunne identificere mig med, fulgte Brøndbys store succesfulde europæiske togter i Europa. Der er talt og skrevet meget om hvilken dansk klubpræstation der har været den største gennem tiden, og selvom jeg som FCK fan gerne ville sige at det var da vi gik videre fra gruppespillet i Champions League, så er sandheden jo nok at den største danske klubpræstation var, da brøndby kvalificerede sig til semifinalen i Europa Cuppen tilbage i firserne,

Og om nogen har Brøndby været dem alle andre klubber har kigget på, når der har skulle lægges planer for talentarbejdet.

Der er meget at takke Per Bjerregaard for, og det håber jeg ikke bliver glemt.

Skrevet den 21-07-2012 20:47
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Nyide

Hvorfor er det dumt Tonny jeg har vel også lov til at sige lidt ? :-)

Skrevet den 21-07-2012 20:56
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
tarni

først til emils reply

tjaa forstår dig nu ikke. hvis det ikke var for nordea mener jeg det er. at de ikke ville have alle deres penge. efter jeres kæmpe underskud. ja parken sports og entertainments. er ikke det samme. nej nej, bare 2 forskellige.  firmaer i et. smart nok. parken sport og entertainment havde de blevet erkleret konkurs. vil folbold klubben Fck ikke kunne forblive. da de får penge fra det andet selskab.

dette er problemt. at brøndby if of fck, ikke er under samme regler som mange andre klubber. se frem. gået konkurs for små penge.

til "igang"

ja per skal have tak for at køre dansk fodbold til hvad det har. og ikke mindst brøndby. kørte det også bare ned med hans egoisme :(

og håber da ændringen kan skabe noget ro. i truppen, og så der igen ikke kun er et par dominerene hold i ligaen.

ps: emil. hvem var "gude" holdet der smed så mange points væk så de blev nr 2?

 

 

 

 

Skrevet den 21-07-2012 21:05
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Tonny Skov Pedersen
@ Det er det ganske enkelt fordi, det er en typisk FCK-kommentar, som er fuldstændig irrelevant for den omtalte artikel.
Skrevet den 21-07-2012 21:05
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Tonny Skov Pedersen
@ Det er det ganske enkelt fordi, det er en typisk FCK-kommentar, som er fuldstændig irrelevant for den omtalte artikel. Det var svar til Emil S
Skrevet den 21-07-2012 21:06
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Nyide

Uha typisk FCK kommentar. Jeg tager baare min sport alvorlig. 

@Tani

Nordea? Prøv med CL penge langt over 100 mil. FCK og Parken havde et overskud på 60 mil. Så slap helt af :-)

Skrevet den 21-07-2012 21:13
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
tarni

hehe chill dreng tror du jeg mener dette regnskab? eller er det kun de positive du husker?

 

Det er Berlingske Business, som sammen med to uafhængige revisorer har kigget nærmere på regnskaberne i Parken Sport & Entertainment. De er ikke optimistiske. Gælden i selskabet er tårnhøj og det kan i værste fald betyde et kollaps for underholdningsvirksomheden.

I en artikel, der bringes i avisen torsdag, udviser revisorerne tvivl om Parkens cashflow er stærkt nok til at klare den massivt øgede rentebyrde. Den er kommet som følge af renten på de mange kortfristede lån, der er er optaget. Renten er steget som følge af finanskrisen.

og ja jeg slapper helt af. i mit gamle firma.  var parken en af vores store kunder. bare sjovt de ikke havde råd til at betale os for vores arbejde. hvis de havde alle de penge :)

Skrevet den 21-07-2012 21:17
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

@Emil: Nu er vi vidst på vej ud af et spor, der ikke har meget med emnet at gøre.

Men for lige at afslutte den har PS&E en gæld på 1.1 millard kr. i modsætning til Brøndbys ca. 300 millioner. Begge klubber lever i allerhøjeste grad på Noredas nåde, da det i begge tilfælde er Nordea der er bankforbindelsen. For begge klubber gælder det, at der er blevet krævet "andre boller på suppen", for fortsat at holde hånden under forretningen. I FCK's tilfælde betød det et farvel til Flemming Østergaard, og at Nordea har fået "sin egen" mand i bestyrrelsen. Og selvfølgelig lidt flere ændringer, Det er klart at når man skylder 1.1 (eller 1.3 da det var værst) milliard, får man lidt længere snor, end hvis man kun skylder 300 millioner. Tabet er simpelthen for stort.

Men det er rigtgt at vi i regnskabsåret 2010, fik nedbragt vores gæld med 100 millioner kr. og der er en klar strategi for den videre afvikling. To glippede Champions League deltagelser i træk har selvfølgelig gjort det lidt mere besværligt, men planen for afvikling af gælden er heldigvis ikke afhængig af sportslig succes.

I Brøndby er situationen en anden. Her er man afhængig af sportslig succes, og Nordeas nåde, da man ikke kan få professionelle pengemænd ind, så længe de ikke kan få reel indflydelse. Og den indflydelse vil Per Bjerregaard & Co ikke afgive. Derfor var dagens træk nødvendgt, omend jeg stadig gætter på at det mere er symbolsk.

Skrevet den 21-07-2012 21:26
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Nyide

Tarni det er en 3 årig gammel artikel du refere til der. Jeg kender godt min stamplads i Parken. Den er sgu ikke truet.

Skrevet den 21-07-2012 21:28
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

@tarni: Med til din hstorie hører det, at du citerer en artikel fra 2009..

Der er sket en del siden, og der er "styr på pisset" :o)

Skrevet den 21-07-2012 21:28
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
tarni

haha ja sure det er. som jeg også siger dette er ikke fra dette års regnskab, men hvis nordea ikke havde vist nåde ville fck slet ikke have et regnskab :)

 

troed jeg havde fået datoen med dog.

Skrevet den 21-07-2012 21:31
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Nyide

FCK har et fint regnskab med CL og Adidas

Skrevet den 21-07-2012 21:33
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
tarni

dette er dog stadig ikke pointen,,, men derimod. da fcks regnskab kun var rødt blev de redet af nordea. dette er pointen. og hvis de ikke blev. ville de aldrig kunne fremvise et regnskab :) da der ikke ville være noget fck.

og difinere fint regnskab?

Skrevet den 21-07-2012 21:38
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
tarni

komisk,, da det gik dårligt for parken sport og entertainment.  bliv det slået fast flere gange. at fck fodbold ikke var del af det regnskab men

Parken Sport & Entertainment, der står bag fodboldklubben FC København, kunne i dag præsentere et overskud på 74 millioner kroner.

er det så fck der har overskud? eller er det bare regnskabet. hvor kan jeg se fodbold klubben fck's regnskab ?

 

Skrevet den 21-07-2012 21:42
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Nyide

Hov hov stop lige en halv Parken og FCK er ikke det samme. FCK har lejet sig ind. Den sidste aritkel jeg kunne finde var den her: http://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fck-har-overskud-paa-74-millioner-kroner

Skrevet den 21-07-2012 21:45
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

@Tarni: http://parken.dk/Images/E_PARKEN_AR2011.pdf på side 8 kan du se en opsummering over økonomien i fodbolddelen af PSE.

Skrevet den 21-07-2012 21:47
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Nyide

@igang

Tak!

Skrevet den 21-07-2012 21:48
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Sorry, side 4

Skrevet den 21-07-2012 21:48
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
tarni

er dette ikke for koncernen....  (parken) "pengestrøm fra driften"

der er ingen reelle tal fra kun fodbold klubben fck

selvom ikke er del af "parken" mere meget fin link men der står koncernen. og koncern = flere selskaber under samme   moder selskab

Skrevet den 21-07-2012 22:08
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Det blev for pinligt at skulle rette mig selv endnu en gang.. Det rigtige svar var side 5 :o)

Men here goes.

Omsætningen i F.C. København faldt 28,1% til 228,9 mio. kr.
Omsætningen var påvirket af ottendedelsfinale mod Chelsea
FC i UEFA Champions League 2010/11, samt at det
ikke lykkedes at opnå kvalifikation til gruppespillet i UEFA
Champions League 2011/12. Transferaktiviteterne udviklede
sig positivt med 59,4 mio. kr. til -18,7 mio. kr. i 2011, hvilket
primært kan henføres til salget af kontraktrettighed på William
Kvist, lavere amortiseringer samt nedskrivninger i 2010.
Primært resultat før særlige poster udgjorde 15,0 mio. kr.,
hvilket er et fald på 37,4 mio. kr. i forhold til 2010.

 

Det er tallene for fodbolddelen i det seneste regnskab. De øvrige forretningsområder i PSE er opført på samme side.

Og mit endelige svar er side 5 :o)

Skrevet den 21-07-2012 22:12
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Dog tror jeg ikke at Carslberg penge og øvrige sponsorpenge er med i disse tal. Da jeg går ud fra at de fleste sponsorer sponserer FCK og ikke PSE, ville det være mere retvisende at de også var regnet ind her.

Så tallene er for den rene fodbolddel.

Skrevet den 21-07-2012 22:19
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Anders Skovsende
Sjovt som det ender med en Brøndby-FCK diskussion. Fodbold diskussioner er som politik - rød/blå, Brøndby/FCK. Men stirer sig blind på sin egen lille indgangsvinkel, og synes alt modstanderen siger er lort. Bare se for tiden - Regeringen fører mere blå politik end de blå gjorde, men alligevel brokker de blå sig... WTF! :) Per Bjerregaard er Brøndbys svar på Anker Jørgensen - De smadrede begge 2 stort set det de havde at gøre med. Anker Jørgensen huskes af de fleste faktisk som en god statsminister. Med tiden vil Bjerregaard også blive husket lige så. Selv om Brøndby skulle ende med at gå konkurs, så er jeg faktisk ikke et sekund i tvivl om at Brøndby nok skal rejse sig igen som fugl føniks, simpelthen fordi der er så mange kræfter omkring klubben der vil have det - måske vil en konkurs endda være at fortrække, for så vil der kunne blive skabt en tidsvarende struktur omkring klubben. Fugl Føniks bliver også genfødt større og stærkere hver gang. Samtidig vil Brøndby altid forblive et stort brand i folks bevidsthed - bevares lige pt. får sponsorer da ikke meget for pengene, men det skal nok komme. Men navnet Brøndby vil altid være et synonym med toppen af dansk sport - alle har en mening om det, denne mening giver det værdi. Så i stedet for at bitche om FCK's regnskaber osv., så selv om du måske er hardcore FCK fan, så glæd dig over at dette måske er starten på et nyt stærkt Brøndby - for alt ære og respekt, New-Firm er bare sjovere når man sidder ude på stolekanten fordi de 3 kampe hver år bestemmer hvor guldet skal lande. Os der går op i fodbold, gør det jo for at få et adrenalin kick via en superfed fodboldkamp, hvor ens hold vinder. Jo mere spænding, jo mere adrenalin - du får sku heller ikke samme kick ved at "bestige" Himmelbjerge som Mount Everest :)
Skrevet den 21-07-2012 22:39
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Anders Skovsende
Havde sat det pænt op i afsnit - så beklager i blev ramt af en mur af tekst :/
Skrevet den 21-07-2012 22:40
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
tarni

lidt trist denne tråd blev om fck og ikke den gode nyhed om bif :)

der er ingen tvivl om positivte tal.  dog er jeg kritisk over for. at  regnskabet høre under "konsern" og du kan ikke finde regnskab for "fodbold klubben københavn"  det ender altid med "SPE" selv om disse 2 foretningere burde være adskilt.

Skrevet den 21-07-2012 22:41
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Nyide

Anders hver kamp er som New Firm til mig. Om FCK score mod randers eller barcelona er lige stor begjersting for mig. Så tro mig bif "new firm" er slet ikke sjovt mere.

Skrevet den 21-07-2012 22:44
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
tarni

ohh dude, var den til mig?

 

BRØNDBY TIL JEG DØR!

dette var bare af ren intreresse.. jeg stiller de spørsmål

for hader ikke en klub vi har vundet 5-0 over-

 

Skrevet den 21-07-2012 22:45
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Slettet bruger

FC Købe klub A/S Lalalandia :D - Læs artiklerne og sæt jer ind i tingene inden man kommentere - Bare et tip ;)

Skrevet den 21-07-2012 22:47
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Nyide

Såså nils. Misundelse er en grim ting :) Vi har ellers fået en god tifo udaf Brøndbys "FCK er badedyr" som i sagde i 2004, til hvert vores guldkampe.

Skrevet den 21-07-2012 22:49
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Slettet bruger

FCK er stadig badedyr og misunder absolut ikke noget som helst ved FCK.

Flot med champions league - Tager jeg hatten af for.. Men at misunde dem får du mig aldrig til ;) 

Skrevet den 21-07-2012 22:52
Er kommentaren brugbar? 2       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Nyide

Hehe det er nu mere Parken der er Badedyr men lad det nu ligge :-) 

Jeg synes da også det er fint med jer da i nåede en semi finale og spillede 1-1 mod Roma.

Skrevet den 21-07-2012 22:54
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
tarni

ja alle kan vel blive fusionsklub,  :) ikke mange "rigtige" klubber tilbage ;)

Skrevet den 21-07-2012 22:55
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Nyide

Åh gud i er misundelige :) Trist..... :-/

Skrevet den 21-07-2012 22:57
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Du har fuldstændig ret i at det burde handle om noget andet, men som man spørger får man svar.

Jeg kan godt forstå at du, og sikkert mange andre fodboldfans godt ville se de rå fodboldtal. Men da FCK er et forretningsområde under koncernen PS&E, er det et koncernregnskab der bliver fremlagt. På samme måde er der ikke et selvstændigt regnskab for Lalandia, fitness.dk osv, Det er hel normal praksis, og jeg kan ikke se hvorfor det skulle være anderledes i PS&E, end andre koncerner, heriblandt Brøndby.

Brøndby årsrapport er jo heller ikke anderledes, men lægger også alle tal i én samlet årsrapport. De har ikke lige så mange forretningsområder, med det er ikke muligt at se nøjagtigt hvad fodbolddelen betyder for årsregnskabet.

Skrevet den 21-07-2012 22:57
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
tarni

7 jan 2011

Efter flere år med fodbold som den absolutte kerne i Parken Sport og Entertainment har underholdningskoncernen fra årsskiftet foretaget et skelsættende strategiskift og isolerer nu FC København som et selvstændigt forretningsområde. Fodboldøkonom jubler.

kilde børsen.

http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/198821/fck_udskilles_fra_parken.html

wierd man så ikke kan fide deres seperate regnskaber :P

Skrevet den 21-07-2012 23:06
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Mads

@tarni,

Du er vist ikke klar over hvad en fusion er... Brøndby er en fusionsklub, da tre klubber i begyndelsen af 60'erne fusionerede, for at blive til Brøndbyernes IF.

FCK er en overbygning af to klubber, der hver især stadig eksisterer.

 

Mange hilsner

Tip-oldebarn af en af de fire stiftere af KB i 1876

Skrevet den 21-07-2012 23:10
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Nyide

@Mads

Det lyder ikke dårligt. 

Skrevet den 21-07-2012 23:16
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
tarni

DARN it. hehe, ja det ved jeg skam godt. men ikke mange der ved. og også hvordan man tolker en fusion :)

Øst vest = Brøndby best

Skrevet den 21-07-2012 23:18
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

@tarni: Jeg prøver en sidste gang, går den ikke har jeg i hvert fald prøvet :o)

FCK er et selvstændigt forretningsområde under koncernen Parken Sport & Entertainment A/S. Dvs. ikke en selvstændig virksomhed, men et selvstændigt forretningsområde. Da det ikke er en selvstændig virksomhed, fremlægges der ikke et selvstændigt regnskab.

På samme måde fremlægger Brøndy heller ikke et selvstændigt regnskab for fodbolddelen, men blander alle forretningsområder som Brøndby Stadion, udlejning af erhvervsejendomme osv. ind i det samlede regnskab. Så du kan heller ikke se fodboldklubbens seperate regnskab. Jeg synes ikke det er specielt underligt, men sådan er vi så forskellige :o)

@Nils: Hvad er dey præcis d mener vi ikke har sat os ind i?

 

Skrevet den 21-07-2012 23:18
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
tarni

ja det ved jeg skam godt.  - det ene sted.  kan hives fra + det andet. så ingen skat :P

fandt det bare komisk da PSE var ved at gå falit, alle mine fck venner. sagde at fodbolden intet havde med. PSE,  og nu siger de at det er den samme virksomhed. bare komisk og uden betydning hehe

Btw. pænt "nyt" klubhus i har fået.  bygget af brøndby fans. håber i enjoy hehe.  for havde det ikke godt med at hjælpe med at bygge det hehe

Skrevet den 21-07-2012 23:22
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Nyide

@Tarni

Vi ansætter bare de billigste polakkere vi kan finde, biffere eller ej. Vi betaler jeres føde ;)

Skrevet den 21-07-2012 23:25
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
tarni

ja jeres regnskab holder jo ikke til mere ;)

fck = samme stolthed som polske håndværkere ligger i deres arbejde :)

Skrevet den 22-07-2012 02:36
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere