Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
5
Boblerikon

Jysk udskifter et Århus-bureau med et andet

Envision, der for nylig fyrrede 37 medarbejdere til fordel for deres nye afdeling i Vietnam, har lige vundet Jysk som ny kunde. Det skaber 9 nye ansættelser, dog kun 3 af dem i Danmark. Det er endnu et eksempel på at Danmark globalt set ikke er konkurrencedygtige pga. den høje skat!
Læs hele historien på bureaubiz.dk
Profilbillede
Jens Mikkelsen

Dårlig stil af Envision!!!! 

Skrevet den 09-10-2011 23:34
Er kommentaren brugbar? 2       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Thomas Wichmann

Meget Dårlig stil.. 
Mon ikke Jysk skulle have fundet sig en anden leverandør ;)  

Skrevet den 10-10-2011 00:09
Er kommentaren brugbar? 2       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Fashion-Seller

@Jens

Hvordan kan konkurrence være dårlig stil? Det gavner da alle!

Skrevet den 10-10-2011 00:29
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Jeg er ikke helt med på, hvad det er der er den dårlige stil. Er det fordi de tilpasser virksomheden, for at den skal have en mulighed for at tage konkurrencen op og kæmpe på nogenlunde lige vilkår?

Hvis man skal følge den tankegang, så skal vi vel også finde kød fra andre slagterier en Dansih Crown?

Problemet er jo at vi har fået skabt os et rigtigt godt samfund, med en masse goder. og selvom vi har det godt, vil vi alligevel hele tiden have mere. Mere i løn, mere ferie, flere dages fri til barnets første (og anden) sygedag, gå tidligere fra arbejdsmarkedet osv.

Med de vilkår kæmper vi mod nogen, der bare gerne vil have et job, så de kan overleve.

Det er gået godt indtil nu, men idag er vrkeligheden en anden en den var for bare 4 år siden.

Jeg kan ikke blive forarget over at en virksomhed forholder sig til realiteterne, og ageerer derefter. Og glæder mig over at de trods alt sender tre arbejdspladser tilbage til Danmark, og mulighvis flere. Men derfor kunne jeg da godt ønske at vi var i stand til at beholde flere arbejdspladser i landet, men det ser sgu skidt ud på den konto, og bliver næppe bedre fremover.

Skrevet den 10-10-2011 00:33
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Søren Lander

Da jeg indsendte denne historie var det ikke for at tilsvine Envision, de gør bare hvad der er nødvendigt for at overleve, men for at gøre opmærksom på at der er noget galt med det danske skattesystemsiden alt arbejde går til lavtlønslande som Vietnam. Det kræver utroligt mange ressourcer at starte en afdeling op i Vietnam, og det kunne slet ikke betale sig hvis den danske skat var en smule lavere, og så var der var 37+6 medarbejdere mere i Envisions danske afdeling - 43 flere til at betale skat. Det samme gælder for Recommended og mange flere af de store reklamebureauer.

Skrevet den 10-10-2011 09:25
Er kommentaren brugbar? 3       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Thomas Frost

Nu har det jo ikke bare noget med skat at gøre.

Vi har eksempelvis to SUPER dygtige phpudviklere. Den ene har gået på universitet i 5 år og arbejder fuld tid for os og den anden arbejder deltid for os samtidig med han studerer på 7. år på universitet.

Selvom skatteprocenten var 0 i Danmark er jeg sikker på vi ikke kunne finde to så ekstremt gode udviklere til de penge vi betaler dem.

Forskellen er jo bl.a. andet at vi gerne vil have råd til bil, hus, ipod, bærbar, flere fladskærme og at meget af det bliver købt for lånte penge.

Derfor skal vi have en høj løn for at opretholde den livsstil. Andre, mig selv inkl. behøver overhovedet ikke alt det "luksuslort" hvorfor vi virkelig kan konkurrere på prisen.

Så det handler bestemt ikke kun om SKAT men om at dem vi konkurrerer med har et langt lavere forbrug og dermed også kan sætte deres timepris langt lavere end vi kan.

Skrevet den 10-10-2011 09:52
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Majbritt Jacobsen

Søren - Ingen sender vel nyheder herind for at tilsvine nogen - men man kan jo ikke forhindre folk i at tage stilling til Envisions og Jysks valg og metoder. Og det er vel fair nok. Hvis jeg er uenig med Jysks valg af leverandør, kan jeg jo bare vælge at købe mine dyner et andet sted - og er der mange nok der gør sådan, skifter de nok Envision ud igen (for hvem er det, der altid får skylden, hvis omsætningen daler).

Nu siger jeg ikke, at jeg vil gøre sådan, eller at jeg vil opfordre andre til at gøre det. Jeg siger bare, at man må forvente at folk herinde og andre steder tager stilling til den artikel, der læses. nogen vil tage positivt imod budskabet og andre vil tage knap så positivt imod. Det synes jeg ikke har noget som helst med tilsvining at gøre.

 

Skrevet den 10-10-2011 10:06
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Søren Lander

Majbritt> Jeg gjorde opmærksom på at JEG ikke var ude på at tilsvine Envision, min motivation for at sende nyheden var at skabe opmærksomhed omkring outsourcing. Hvad andre vælger at gøre er deres egen sag og det blander jeg mig jo ikke i.

Thomas>Tænk på hvor enormt besværligt det må være at starte en afdeling op i Vietnam. Der skal virkelig være en kæmpe besparelse før det giver mening.

Der skal udstationeres danske medarbejdere for at starte en afdeling, de skal ansætte de rigtige mennesker, oplære dem i Adobe pakken, arbejde med kulturforskelle der kan vanskeligøre arbejdsgangen, tidsforskel fra Danmark til Vitenam der gør hurtige korrektur rettelser besværlige da Vietnam er 5 timer foran, og sikkert en masse andre besværlige ting.

Skattesystemet gør at produktionspræget dtp arbejde, som opsætning af tilbudsaviser er, bliver outsourcet med stor fordel fordi Danmarks høje skat er med til at presse lønnen til medarbejdere i vejret.

Fordelen med outsourcing forsvinder så snart at det er svært at finde folk med kompetenceområdet i lavtlønslande, som dygtige php udviklere, derfor vælges en dansk php udvikler ofte med stor fordel. Men dtp'ere er derimod tvunget til at erhverve sig nye kompetenceområder som ikke er så lette at outsource, det kan være ux design, seo, php udvikling osv...

Skrevet den 10-10-2011 11:30
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere