Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
6
Boblerikon

Til bogorme: Ny e-bogtjeneste åbner

Først var der Spotify, så kom Netflix. Nu skal danskerne også have abonnementer på e-bøger. Som de første på markedet lancerer den danske virksomhed Mofibo nu ubegrænset e-bogs-læsning til danskerne for et fast månedligt beløb.
Læs hele historien på epn.dk
Profilbillede
igang

Jeg tilmeldte mig i går, og selvom jeg desværre ikke får læst så mange bøger som jeg gerne ville, bliver det dog til lidt flere, efter jeg er har fået mig en iPad.

Jeg synes dette virker som et helt fantastisk produkt, og med et ret fornuftigt indhold. Er slet ikke i tvivl om, at det er "alle" 99 kr. værd. Læser jeg bare én bog om måneden (det plejer at blive til ca. 2), har jeg sparet penge.

Så mangler vi bare at der kommer noget tilsvarende til aviser og blade.

Skrevet den 03-07-2013 13:51
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Peter Skouhus

Nice! Igang, ved du om man kan læse bøgerne på en Kindle device?  Jeg læser rigtigt meget og det hele køre i et forvirrende virvar mellem min Kindle Paperwhite, Iphone, computer skærm og Ipad. Fordelen med Kindle systemet er at alt bliver automatisk synkroniseret mellem de forskellige devices - også de bøger man ikke køber fra Amazon - dog kræver det at man kan få fat i selv bog filen (epub)

Skrevet den 04-07-2013 03:02
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere