Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
5
Boblerikon

Amino-medlem med til at søsætte nyt kunstprojekt

Siden maj har jeg haft domænet Kunstbevaegelsen.dk. Men jeg har ikke rigtigt haft noget at bruge det til. Fornyligt lavede jeg en skitse i hånden, og jeg bad om inputs til tolkning af skitsen og evt. viderearbejde med en digitalisering. Den klarede det gode Amino-medlem Brian fra bannerprint.dk, og Kunstbevægelsen er nu erklæret åben. Det er muligt at købe et Happy Surfer-logo for den nette sum af en historie; gerne én, der ikke har været fortalt før.
Læs hele historien på kunstbevaegelsen.dk
Profilbillede
Slettet bruger

Jeg har fået skrevet forkert akkrediteringsnavn. Brian kommer ikke fra Bannertryk.dk, som jeg fejlagtigt har skrevet, han har virksomheden bannerprint.dk.

 

Skrevet den 20-12-2011 16:50
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jimi Hove

Held og lykke med projektet. Er selv kunstelsker, så jeg ser frem til at se hvad der sker. Dine andre projekter har en høj kvalitet, så lad os håbe det fortsætter :)

Skrevet den 20-12-2011 18:02
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Slettet bruger

Kære Jimi!

Mange tak for de pæne ord, som varmede i en lidt kold og klam (i den gode gamle betydning fugtig) vintertid.

Jeg arbejder fortiden at få sat en styregruppe sammen. Jeg har fat i Jens Hultquist, der er uddannet ved Kunstakademieet, og Søren Kirkegaard, som er fotograf med speciale i malerier og anden slags kunst. Hvis det kommer på plads, vil udgangspunktet for kuratering,  hvis projektet kommer så langt, altså at jeg ikke alene kan lægge billeder og anden kunst online være i gode hænder.

Jeg forestiller mig også en række af superusers, der selv kan lægge ting op, hvis de vurderer, tingene har en tilstrækkelig høj kvalitet.

 

Alt godt,

Kasper

 

Skrevet den 20-12-2011 18:22
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere