Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
-3
Boblerikon

5.500.000 tjent på at sælge pixels!

En meget innovativ Englænder lavet siden da han skulle fundraise til sin universitets uddannelse, og det kom nok ligeså bag på ham selv, som verden at han formåede at sælge alle pixels! Men hold kæft hvor er det skide genialt, og det viser også bare at de mest tossede ideer kan være millioner værd. Man skal bare tænke out of the box! Og igen, viser det bare at man aldrig skal tro på hvad omverdenen tror er muligt at gøre. Jeg ved hver fald at ingen ville have troet, at han kunne samle mere end et par kroner.
Læs hele historien på www.milliondollarhomepage.com
Profilbillede
Nick Niebling

Kan på en måde godt lide din vinkel på historien, men det er en virkelig gammel "nyhed" og konceptet er malket i en uendelighed ..

Kunne have været meget federe hvis linket var til en liste over gode gamle mærkelig idéer eller lign - at linke til en gammel skør ide er bare lidt .. hmm ... kan man sige sørgeligt ? Ikke personligt negativt ment .. Mere overfor siden som har udtjent sin værnepligt..

Derfor får den negativ buzz herfra .. Sorry ..

Skrevet den 26-05-2011 01:43
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
S.H

Det er godt nok en gammel nyhed jah, er jeg udemærket godt klar over. Men det er skam ikke alle der har hørt om den, og ville være nyt for dem. Det er ikke rigtigt siden man skal bide mærke i, men se det som en inspirations kilde til at selv de "dummeste" ting kan overraske.

Sidens nuværende status kan jo sådan set være overordnet, om den er udmalket eller ej. Det er jo ikke en opsang til at gå ud og kopiere.

Skrevet den 26-05-2011 16:42
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
S.H

Og mm sådan en besked høre under Amino Buzz kan man jo så diskutere, men den er jo til for at skabe værdi for iværksættere, det kan gamle nyheder sku også gøre.

Skrevet den 26-05-2011 16:47
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.





Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere