Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
7
Boblerikon

Gæsteindlæg om Dealsites og 3 gode råd til og købe de gode deals

Gæsteindlæg af Morten Kristensen på bloggen om 'Dealsites på godt og ondt'. Få bl.a. 3 gode råd til hvordan du finder du gode deals og undgår de dårlige... Spændende læsning om dealsites!
Læs hele historien på www.christoffersteenbeck.dk
Profilbillede
Simon Kragh

Rigtig godt indlæg af Morten, der rammer mange af problemstillingerne spot on. Mange af disse problemstillinger er faktisk flere af de faktorer vi var inde og kigge på, dengang vi så potentialet i Cardfever - hvor priserne _IKKE_ kan manipuleres, som vi tror på fremtiden ligger i. :-) 

Skrevet den 25-11-2013 16:15
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Christoffer Steenbeck

Cardfever er uden tvivl en fantastisk idé. Men markedet for gavekort på deals er vel også ved at være udtømt. Køber man varer fra Zalando får man medsendt et gavekort på 100 kr. til Nicehair....

Gavekort til diverse restauranter, oplevelser etc. kan så være her I forventer og få kunderne fra. Men mon ikke forbrugerne vil vende sig til og vente med at købe "den gode deal" til de rent faktisk står og efterspørger det de ønsker og købe?

---> ønsker man en massage, en god middag, en tur i en smart bil eller lignende er det jo blot og shoppe lidt rundt på diverse dealsites. Så finder man det... Stortset hver dag :-)

Skrevet den 26-11-2013 14:19
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.





Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere