Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
4
Boblerikon

Vi stoler ikke på SKAT

Danskernes tillid til SKAT har lidt et stort knæk. Det viser en ny meningsmåling, som Megafon har foretaget for Politiken og TV 2. Næsten hver anden dansker har nu en ”lille eller meget lille” tillid til SKAT. Samtidig har mindre end hver anden tillid til, at de betaler den korrekte indkomstskat, mens hver femte ikke har tillid til, at de betaler den korrekte indkomstskat.
Læs hele historien på www.koudahl.dk
Profilbillede
Ib Abildgaard, RÅD & MAL

Og det er vist ikke så underligt.

Man ligger som man reder.

Og at de så fortsat i mange situationer benægter hårdnakket at de har taget fejl, og næsten tingene endnu værre.

Den skade SKAT har forvoldt og forvolder vil smitte af på mange, herunder andre myndigheder m.m

Skrevet den 14-09-2013 20:40
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Cookie - John Hannover

ingen tvivl om at der er skabt en klar tillidskrise - som måske så bare kan være vanskelig at bruge til noget konstruktivt, ud over at skat jo må tage sig sammen. Jeg tror du har en skrivefejl - CITAT FRA INDLÆG:

Samtidig har mindre end hver anden tillid til, at de betaler den korrekte indkomstskat, mens hver femte ikke har tillid til, at de betaler den korrekte indkomstskat.  CITAT SLUT

Enten hver anden eller hvad femte - det andet er ikke rigtigt muligt som svar på tillid til indkomstskat - tror der skal stå skat af ejendom et af stederne - nok det første?

Det kunne være sjovt at se hvordan svaret på det med indkomstskat var hvis du har en undersøgelse der er f.eks 3 eller 5 år siden - jeg tror faktisk altid at noget der ligner 20% tvivler på at deres indkomstskat bliver korrekt - hvilket nok i virkeligheden er uretfærdigt. Jeg tror de fleste helt almindelige lønmodtager - hvis de udfylder selvangivelsen korrekt har korrekt indkomstskat - hvor de mere komplicerede sikkert kan ha noget galt, men er det virkeligt over 20% samlet.

Derimod er det jo konkret nok at halvdelen frygter ejendomsskatten kan være forkert, for det er jo sådan ca det tal skat selv har erkendt som jeg forstår det -jeg tror ikke systemet kan håndtere at falde så hurtigt når der sker store ændringer - men omvendt er der meget der tyder på, at grundværdier  i forhold til husværdier - har opført sig i høj grad til fordel for skatteopkrævningen. Hvor skats egeninteresse i det skulle ligge har jeg lidt svært ved at fange - det burde jo være noget som der var en politisk overordnet interesse i - for at drive ejendomsskat op og ikke nødvendigvis få den samlede vurdering alt for tosset og ikke hæve skat af lejeværdi, som i højere grad er låst

(sorry langt svar som altid)

vh John H

vh

vh John H

Skrevet den 14-09-2013 20:51
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.





Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere