Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
2
Boblerikon

Telenor taber kunder til konkurrenter grundet priskrigen

Et af dem der er hårdest ramt af priskrigen er nok Telenor, der har mistet 33.000 kunder i sidste kvartal grundet priskrigen, der for alvor har taget indtogt på det seneste.
Læs hele historien på gearnyt.dk
Profilbillede
sponsorplay

Den seneste udvikling med at Telenor droppede telefontilskudet, var nok et af de sidste søm i kisten og personligt tror jeg at det ender med at blive Telenor der taber kampen mellem de 4 store og måske vælger udelukkende at fokusere på erhverv og deres lapprisselskaber i fremtiden. Da de droppede telefon tilskudet for nyligt, da lukkede de samtidig mobil2kr ned. En smartaftale hos Telenor er alt for dyr, sammenlignet med lavprisselskaberne og samtidig koster en ny mobiltelefon hos Telenor mere end en tilsvarende uden abonnement hos en lang række forhandlere.

Skrevet den 07-05-2011 03:56
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Telia er også rigtigt hårdt ramt, men de har en plan.. Hvad den er, regner jeg med vi finder ud af indenfor den næste uges tid.

At Telenor mister kunder, er ikke så overraskende. Det er mere overraskende at de skriver i deres kvartalsrapport, at deres kvaliteten af deres mobilnet er steget markant og stabilt. Okay.. Men nu er disse tal baseret på første kvartal, og altså før deres nye prisplan på abonnementer og telefoner. Det bliver spændende at se, hvordan effektet af dette bliver. Ifølge Telenor selv, går det godt. Men det finder vi ud af om 3 måneders tid. Men det der kan være det vigtigste signal om Telenors planer omkring det danske marked, er at de i forbindelse med kvartalsregnskabet har medlt ud, at 4G først bliver en realitet i 2012. Det kan skyldes flere ting, men når man er blandt de dårligste 3G selskaber, burde man nok lægge sig i selen for at være hurtige med 4G. Så det undrer mig en smule at de ikke har travlt med det, på samme måde som Telia har.

TDC har også offentliggjort deres kvartalsregnskab. Og de skriver at de, ud over at de har tjent kassen i første kvartal, at de formår at bibeholde det samlede antal mobilkunder. Men denne gang har de inddraget M1 og Telmore i den opgørelse, så meget tyder på at TDC selv også mister mobilkunder. Så mon ikke der også snart er et eller andet udspil på vej fra dem?

 

Skrevet den 07-05-2011 20:29
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Casper Schneidereit

Semi-off-topic, se bunden her - hvorfor er prisen højere for et Telenor kunder?

Skrevet den 07-05-2011 20:32
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere