Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
1
Boblerikon

Staten taber penge på solceller

25.000 solcelleanlæg betyder, at statskassen med udgangen af 2012 står til at miste omkring 3,7 mia. kr. Tabet opstår, fordi husejere med solcelleanlæg kan modregne solstrøm 100 pct. i elforbruget. Dermed undgår husejerne at betale de ca. 1,35 kr. i afgifter og moms per kilowatt-time, som elkunder uden solceller betaler til staten, når elmåleren snurrer.
Læs hele historien på epn.dk
Profilbillede
Mads W

Nu sælger jeg Solceller til dagligt, og jeg syntes et er fantastisk for boligejerne. Vi har så høje skatter i Danmark, og det er fedt der er et sted, hvor vi kan spare lidt penge. 

Skrevet den 02-06-2012 13:22
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jonas

Der er bare ét problem.. Noget med, at man ikke må producere for mere end 6000 KWH mener jeg. Det er egentlig fjollet. Ja, staten taber på det. Men hvad gør man når indtægterne er trænge? Man finder sekter får lige lovlig mange penge, og trækker lidt af dem tilbage. Jeg vil undlade at nævne oplagte sektore som tager store beløber, for ikke at træde nogen over tæerne.

Men det er egentlig sjovt, for én times sollys verden over, kan producere nok energi til hele verdens forbrug i seriøs lang tid (hvis alt bliver opslugt til energi), (hvilket desværre ikke er muligt). Det er så fjollet at straffe folk som vil gøre noget godt for naturen, og spare lidt penge.

Set fra en anden vinkel, kan det give folk flere pengene imellem hænderne, som de (kan) vælge at gå ud og spendere, hvilket stadig giver penge ind igennem de ynkeligt høje afgifter på alting, og så står de stadig med penge på Kristiansborg. Men jeg tror ikke de tænker SÅ langt på det punkt...

Skrevet den 02-06-2012 13:29
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
OP STEMMER
KristofferFFøns
NED STEMMER
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere