Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
3
Boblerikon

Skatteminister på jagt efter iværksættere

Det er nemt at starte virksomhed i Danmark – men tilsyneladende er det ikke helt så nemt at betale det rigtige beløb i skat. I hvert fald mener Skatteministeriet, at de enkeltmandsejede virksomheder ikke får betalt nok i skat: 5,3 mia. kr. koster det hvert år statskassen, at virksomhederne har kludder i selvangivelsen, viser tal fra Skatteministeriet.
Læs hele historien på m.business.dk
Profilbillede
Per Krabbe, scanboat.com

Det må siges at være helt ok.

Hvis de kan påvise at der er iværksættere der driver virksomhed - og ikke betaler den skat og måske moms de rettelig skulle - så bare gå efter dem. Det øderlægger konkurrence evnen for andre der driver virksomhed efter gældende regler.

Fuld opbakning her fra -

Skrevet den 29-10-2014 10:17
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Slettet bruger

Vi er ikke uenige Per. Hvad jeg ikke forstår er hvorfor SKAT altid kommer på bagkant. Det er et år siden, at jeg første gang hørte SKAT omtale problemet med de mindre iværksættere (største fejl er iøvrigt skildringen mellem privat og firmaudgift). 

Det vil sige, at undersøgelsen formentlig bygger på året 2011..... Det er potentielt mange penge, som er tabt på den konto.

I forbindelse med SKAT sidste år nævnte resultaterne af undersøgelsen - blev det i samme omgang nævnt, at der skulle bruges forholdsvis mange ressourcer for at finde alle disse penge.

Jeg tror ikke at vi skal være blinde for at emnet bliver bragt op i forbindelse med at SKAT vil have indført endnu flere digitale løsninger.....

I stedet for at true med hammeren - så burde SKAT fokusere på vejledning og mere enkle regler..... 

Skrevet den 29-10-2014 10:40
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.





Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere