Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
5
Boblerikon

Skatteaftale koster danskere i udlandet dyrt

En særlig gruppe står for skud i aftalen mellem regeringspartierne og de blå opponenter. Den nye skattereform indebærer nemlig, at man vil ophæve de skattefordele, der er ved som dansker at arbejde uden for landets grænser. Det bliver svært at rekruttere danskere til stillinger i udlandet i fremtiden.
Læs hele historien på borsen.dk
Profilbillede
Carsten Jacobsen

Det får jo nok bare flere af dem der arbejder i udlandet til udflytte permanent, istedet for at have et ben i hvert land. Jeg opsagde mit medlemskab af SKAT da jeg rejste til USA, og har ingen oplysningspligt. Jeg er så heller ikke berettiget til noget som helst, men det er jo også kun fair. 

Skrevet den 24-06-2012 01:09
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Boysen
Det tror jeg nødvendigvis ikke. Rigtig mange er jo udsendt på kontrakt / i job, på netop 6 måneder. Se fx Grønland og thulebasen..... Tvivler på at mange vil gøre det til.... Ja halv løn, og bosætter sig i Grønland, er nok heller ikke det fedeste :)
Skrevet den 24-06-2012 01:14
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Carsten Jacobsen

Okay, god pointe. Nu kender jeg stort set kun ingeniører eller topledere som har været udstationeret eller arbejdet i udlandet for danske virksomheder i kortere eller længere tid. Men for dem der arbejder på kontrakt er det naturligvis anderledes.

Skrevet den 24-06-2012 01:21
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Mikael christiansen

min storebror har arbejdet i grøndland mad er dyrere du ser ikke solen et ½  år og du ende med over længere perioder at slet ikke kunne rejse væk familen og venner kan du ikke se måske mindste det næste ½ år og hvordan er det ligge at bo i i bygd på 800 indbygger alle kender alle og desuden er store social problemer så det kan tappe folks psyke http://www.b.dk/verden/flere-selvmord-paa-groenland , jeg ved det er hårdt liv , min lillesøster var på østsiden der skal du ikke komme hen bydgerne er mindre det er umuligt at komme derfra grundet vinden er det langt hårdere der ind også det thule basen men der boer nærmeste heller ingen mennesker på østgrøndland tag derover imens det er mørk et ½ år og bo samme med 100 andre mennesker uden mulighed for at komme andre steder hen der kan være til nærmeste bygd længere end der er til skagen fra til tyskland og der kan man bare ikke køre med bil for der er ingen veje og hvordan vil du lige komme væk vis du bliver træt af nogle i bygden og der er en storm i flere uger og du skal bo tæt samme med alle samme og du kan måske ikke engang gå udenfor døren så du kan livet blive virkeligt hårdt

Skrevet den 24-06-2012 01:34
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere