Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
2
Boblerikon

Så kom der billeder på af disse to monstre

Det er mig en gåde hvordan så meget kan gå galt at så mange børn kan blive efterladt hos 2 sådanne debile personer, jeg håber de får hvad der tilkommer dem
Læs hele historien på ekstrabladet.dk
Profilbillede
igang

Og så tillader én (blandt mange) af de ansvarlige for denne sag, at tude offentligt over de konsekvenser det har for ham. Når jeg ser sådan noget, bliver jeg sgu rasende! Hvad med de langt alvorligere konsekvenser det har haft for 10 børn, at han ikke har udført sit arbejde godt nok? De er langt mere alvorlige, end at miste et alt for godt betalt job.(Kender ikke hans løn, men han skulle have lov at betale det hele tilbage)

Men dog har han ret i at det ikke kun er ham, der bør gøres ansvarlig. Man burde finde samtlige ansatte i alle kommunerne der har svigtet, og fyre hele banden. Og derefter burde de også stilles til ansvar i en retssag, for det er da helt sindssygt at sådan noget kan ske, med så mange indberetninger.

Og ja, jeg lader følelserne løbe af med mig! Men jeg bliver simpelthen så rødglødende når man skal læse hvor syndt han synes det er for ham.

Skrevet den 07-06-2011 13:27
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jacob Rohde

Et eller andet er der i hvert fald gået galt. De to er jo tydeligtvis uegent som forældre, og når institutioner og Politi indberetter gang på gang, er det uforståeligt at intet bliver gjort. Ja, det nemmeste er at kritisere, men den kommunale forvaltning har helt tydeligt spillet galt her. Også rystende at de på intet tidspunktet snakkede med børnene.

Skrevet den 07-06-2011 13:31
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere