Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
3
Boblerikon

Så blev Onfone solgt

Så blev det TDC der trak den store pung op af lommen, og købte Onfone. Det er et rigtigt spændende skridt, og nu bliver det spændende at se hvad det betyder
Læs hele historien på epn.dk
Profilbillede
sponsorplay

Der sker store ændringer hos Telia i nat. Følgende kan læses på deres hjemmeside:

Pr. 12 maj 2011 sælges vi ikke længere Telia On

Pr. 12 maj 2011 sælges vi ikke længere Telia Xpress

De nye abonnementer med mobilsalg kommer til at hedde FlexMobil og minder om Telenors smartaftale, bortset fra at SMS og data er inkluderet i abonnementet, hvor det hos Telenor er splittet op og kan tilvælges i pakker. Det ser ud til at Telia fortsætter med tilskud til mobilerne, i modsætning til Telenor :)

Skrevet den 12-05-2011 01:03
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Fashion-Seller

Hva er fidusen lige ved det opkøb? TDC var ude at sige, at man ik synes, at de andre aktøre skulle købe Onforne, fordi det blot betød at endnu flere discount selskaber ville skyde frem. Og så køber TDC sku selv Onfone!
At de store teleselskaber ik kan se, at deres manglende innovative ideer koster dem kassen, det er og bliver en gåde! De betaler glædeligt flere hundrede mio kroner for selskaber, som benytter deres egne net, men blot sælger trafikken til en lavere pris. Hvorfor er det at Telia, 3, TDC og Telenor ik blot sænker deres egne priser, så ville de eliminere alle disse små upcominge... Dont get it, men det skal jeg åbenbart heller ik! 

Skrevet den 12-05-2011 02:20
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Ja der sker store ændringer hos Telia. De nye abonnementer og det nye logo er nu også oppe. Og i modsætning til Telenor, ser det ud til at de gerne vil være med i mobilkrigen. I hvert fald ser det på overfladen ud til, at det er konkurrencedygtige priser. Men det finder jeg ud af i løbet af dagen, bår jeg får kigget det lidt grundigere igennem. Men det ser ud til at de smadrer 3 nu. Ikke nødvendigvis de første 6 mdr. -der er det vist ret lige - men derfra bliver de væsentligt billigere. Ser det i hvert fald ud til..

Jeg forstår egentlig heller ikke at TDC vælger at købe Onfone. Men det kan være at de har vurderet at prisen på selskabet er blevet dumpet så meget, at det var om at slå til, inden andre gør det. Og at få flyttet 170.000 kunder fra en konkurrents netværk over til sit eget, må være en god ide.

Men det er helt rigtigt, at de bare selv kunne være lidt mere innovative. TDC´s problem er, at de som markedsleder er underlagt så mange regler, at det er svært for dem at være det. Men både Telia, telenor og 3, har ikke været dygtige nok.

3 har meldt ud, at de slet ikke ønsker at deltage i mobilkrigen, og de er vel ved at være de eneste der ikke har taget konsekvensen af hvad der sker på markedet, hvilket virker utroligt dumt. Men man må gå ud fra at de har gennemtænkt det hele.

Men under alle omstændigheder er markedet nu blevet så smadret, at det nok er sidste store salg af denne type, da det næppe kan lade sig gøre at starte et nyt selskab, og dumpe priserne yderligere. Så skal dette ske igen, skal man ind og slagte deres guldkalv. Men gør man først det, tror jeg også at man ret hurtigt bliver opkøbt :o)

Skrevet den 12-05-2011 07:17
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
sponsorplay

Det er stadig lidt svært at vurdere Telias mobilpriser, for jeg tror de vil blive justeret de næste par uger. Men det Telia forsøger, er at få kunderne til at blive længere end de 6 måneder, når de køber ny mobil. Telia har absolut ikke meldt sig ud af kampen, som vi så Telenor gøre i sidste måned.

3 deltager indirekte i mobilkrigen med Oister, det skal man ikke undervurdere. Deres udfordring bliver bare at få de kunder, som skifter efter bindingsperioden, kanaliseret over til Oister. Der tror jeg Call Me har mere succes, da POW! er et brand på samme platform og de kan henvende sig direkte til de eksisterende kunder.

Skrevet den 12-05-2011 14:49
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere