Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
2
Boblerikon

Ole Sohn står til fyring som erhvervsminister

Og hvis man skal tro på hvad der står i artiklen, bliver det Astrid Krag der overtager den post. Jeg er ikke specielt vild med Ole Sohn som erhvervsminister, men hvis erstatningen bliver nedenstående, ser det ikke godt ud for Dansk erhvervsliv. (taget fra Astrid Krag's CV): Uddannelse og erhverv Bachelorstuderende i statskundskab, København Universitet, fra 2003 til 2007. Sproglig studentereksamen, Tørring Amtsgymnasium, fra 1998 til 2001. Ansat i hjemmeplejen, Sundparken, Amager, 2007. Studentermedhjælp, Social- og Sundhedsskolen i København, fra 2003 til 2005. Pædagogmedhjælper, Frederiksberg Hospitalsvuggestue, fra 2001 til 2002.
Læs hele historien på www.bt.dk
Profilbillede
Ukendt
Hvad er der galt med hendes CV?
Skrevet den 15-09-2012 07:45
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Jeg forventer ikke at en erhvervsminister hvis eneste erhvervs erfaring er fra hjemmeplejen og en vuggestue, har specielt meget forståelse for hvordan erhvervslivet er skruet sammen. Og da uddannelsen absolut heller ikke er erhverrettet, er der ikke meget der tyder på at der i det mindste er noget teoretisk viden / forståelse.

Jeg havde håbet på en erhvervsminister med bare en smule forståelse for "erhverv", men det er der ikke meget der tyder på vi får.

Skrevet den 15-09-2012 10:14
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
OP STEMMER
igangigangthorborgMartin Thorborg
NED STEMMER
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere