Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
5
Boblerikon

Ny Øresundsbro måske på vej

Svenske politikere vil til at forhandle med Danmark om, at bygge en ekstra Øresundsbro. Hvis den bygges, vil det sikkert blive mellem Helsingør og Helsingborg.
Læs hele historien på jyllands-posten.dk
Profilbillede
Cookie - John Hannover

Det må være virkeligt gennemtænkt og efterforsket journalistik at konkludere, at hvis der kommer en ny Øresundsbro bliver det nok omkring Helsingør/Helsingborg.

Gætter på journalisten har udelukket Varberg - Aarhus og Kullen til Gilleleje var nok heller ikke så aktuelt - og en parallel søsterbro 40 meter fra den nuværende nok også lidt fjollet, så jeg holder med overskriften - En ny bro mellem DK og S kommer formentlig i nærheden af Helsingør Helsingborg.

Personligt er jeg imod. Den nyværende er ikke i kapacitetsmangel i det daglige og der er ingen ide i, at langt flere biler/lastbiler fra Sverige, Norge og Finland, skal en tur fra Helsingør og ned forbi København med deres udstødning.

De skal ind så langt sydpå i Sjælland som muligt, og trafikken øger når Fermen broen er klar og det bliver lettere end at sejle fra Sverige til Rostok og Polen osv

Nå - det tager nok lidt tid, og så får vi se

vh John H

Skrevet den 02-07-2014 18:41
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jimmy B. Carlsen

En HH-bro hænger vel kun ordentligt sammen, hvis man kan få Ring 5-projektet kørt igennem herhjemme - kombineret motorvej og jernbane.

En kæmpe korridor til Ring 5 har været reserveret længe - også gennem nogle naturskønne områder i Nordsjælland.  Hvis man kunne få taget stilling til Ring 5 eller ej, kunne en masse mennesker få noget afklaring - og al den overflødige reservation kunne frigives.

En HH-forbindelse kunne helt sikkert hjælpe lidt på beslutningen...  En HH-bro giver i hvert fald ikke meget mening, hvis trafikken skal komme via Kystvejen og Kystbanen...

Skrevet den 22-08-2014 11:13
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere