Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
6
Boblerikon

Magtmisbrug langt op i venstres rækker?

Det er interessant, som mediedækningen længe har personfokuseret på folk fra venstrefløjen. Nu falder en del af tæppet så og man kan stille sig selv spørgsmålet: er Sohn og Sass offer for samme manipulation fra spindoktorer? Det bliver spændende at følge debatten på liberalismens højborg herinde :)
Læs hele historien på ekstrabladet.dk
Profilbillede
Ib Abildgaard, RÅD & MAL

Ja det er bedrøveligt at "voksne" mennesker skal ty til sådanne svindske handlinger.

Men det er jo hele det normskred der er i befolkningen. Etik og moral er ikke fremherskende længere.

Kan jo også bare se på mange af trådene på Amino, hvor nedladende og svindske folk kan være overfor hinanden.

Selvom Amino påstår der er moderatorer og regler.

Og alligevel "sejler" det også derinde.

Det er vist desværre noget vi skal "vænne" os til. 

Skrevet den 04-12-2011 11:59
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Rolf

Ja virker desværre som grunden til at gå ind i politik mere og mere er på grund af magtliderlighed end fordi man gerne vil gøre noget godt for landet.

Hvorfor ellers bruge kræfterne på at svine de andre til, i stedet for at kæmpe for forbedringer?

 

Synes det er stort af eb at de sagde nej til historien i sin tid. 

Skrevet den 04-12-2011 12:29
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
igang

Det bliver spændende at følge udviklingen. Og da det er et ret utraditionelt skridt at aviser afslører deres kilder (eller i dette tilfælde "ikke kilder"), må man formode at der er noget om det.

Det er amerikanske tilstande, som jeg helst så vi ikke havde i Danmark. Men de seneste par valgkampe, har peget i den retning, og det bliver desværre nok kun værre. Det ville være rart hvis de kunne fokusere på politik, vi har i den grad brug for det, istedet for den slags svinestreger.

Hvis jeg selv skulle vælge, vil jeg hellere have at politikerne og embedsmændene brugte al deres energi på at få Danmark helskindet ud af den nuværende situation.

Men når det så er sagt, så må dette også flytte fokus tilbage på den noget lumre skattesag det hele drejer sig om. Hvis der var helt rent spil, ville der ikke være noget formål med at lække disse oplysninger, da de ikke ville kunne bruges til noget. Så det kunne være interessant at vide, om Helle Thorning og mand, reelt skal følge samme skatteregler som os andre. Jeg tvivler..

Dette er dog ikke nogen undskyldning, for det magtmisbrug og svinske spil, der tilsyneladende har fundet sted.

Fyr hele banden, og sæt nogle erhvervsfolk til at køre os helskindet igennem krisen. Så kan vi altid få levebrødspolitikerne der kun tænker på egen vinding, tilbage til den tid :o)

Skrevet den 04-12-2011 12:30
Er kommentaren brugbar? 5       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Ib Abildgaard, RÅD & MAL

@ igang

" Så det kunne være interessant at vide, om Helle Thorning og mand, reelt skal følge samme skatteregler som os andre. Jeg tvivler.. "

SKAT og andre har tidligere oplyst at der er særlige "VIP regler" man følger. Og ikke alene i Thorring sagen. Man har også gjort det i andre sager.  

" Dette er dog ikke nogen undskyldning, for det magtmisbrug og svinske spil, der tilsyneladende har fundet sted. "

Jeps

"Fyr hele banden, og sæt nogle erhvervsfolk til at køre os helskindet igennem krisen. Så kan vi altid få levebrødspolitikerne der kun tænker på egen vinding, tilbage til den tid :o)"

Ja det kunne være en god ide med flere erhvervsfolk. desværre vil disse nok også klæbe sig til taburetterne, og dermed fjerner disse sig også hurtigt fra den praktiske og virkelige verden, som "kun" mange af os andre kender i forvejen.

Skrevet den 04-12-2011 12:44
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Tonny Skov Pedersen
Kære alle dommere, både her og i medierne... Der er nedsat en kommission til undersøgelse af hele sagen, således man kan få en endelig afklaring på sagen. Det er da godt, at det ikke er medierne, som skal være den dømmende magt, især på det grundlag, som der pt. er blevet fremlagt. Den såkaldte dokumentation uden reelt indhold samt SKAT's embedsmænd med en masse hvis'er og måske jeg mener eller noget i den stil... Håber kun at der kan komme en hurtig afgørelse, men det sker næppe det 1. år
Skrevet den 04-12-2011 16:50
Er kommentaren brugbar? 1       2       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere