Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
5
Boblerikon

IT-kaos tvinger iværksættere ud i papirbøvl

Ny selskabsform, der skulle gøre det lettere for iværksættere at komme i gang, kan ikke anmeldes på nettet.
Læs hele historien på www.computerworld.dk
Profilbillede
Advokat Jacob Tøjner - www.ditselskab.dk

Det er ganske enkelt latterligt

Skrevet den 22-01-2014 12:52
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Cookie - John Hannover

Enig - det er måske ikke i sig selv latterligt, hvis styrelsen frygter mange fejl i anmeldelser elektronisk og med en helt ny selskabsform vil ha mere fat i tøjlerne inden stiftelse ryger igennem, men det kunne den lige så godt skaffe sig elektronisk skulle man mene. Styrelsen mangler at forklare hvorfor man ikke kunne bruge samme elektroniske stiftelse som for ApS - den skriver, at det er fordi der kommer nye systemer til august og at det ikke bare er små ændringer der kommer, så det vil være alt for dyrt at lave nyt system nu, og så ændre til august.

Hvis de kunne forklare, hvorfor man ikke kan spejle ApS og gi en god grund til at der skal fysiske papirer til for IVS så MÅSKE vi kunne forstå, men det mangler de helt synes jeg

vh John Hannover

 

Skrevet den 22-01-2014 13:03
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Slettet bruger

Som den daværende minister Annette Vilhelmsen udtalte:

ˮJeg har meget positive forventninger til de nye iværksætterselskaber. Regeringen arbejder intensivt på, at det skal være nemmere at starte egen virksomhed. Selskabsformen skal ikke være en barriere for at afprøve, om en forretningsidé er bæredygtig.”

Hvis det er måden så er det en utrolig dårlig signalværdi regeringen udsender. Der er masse af iværksættere, som har skubbet deres startdag indtil det blev muligt at lave et IVS. Som Jacob korrekt påpeger i artiklen blev ikræfttrædelsen netop udsat indtil 1. januar for at Erhvervsstyrelsen kunne nå at rette edb-systemerne til.

Det har Erhvervstyrelsen næppe truffet beslutningen om ikke at ville den 31. december! Det burde være meldt ud langt tidligere - hvis det overhovedet er meldt ud officielt? Og gad vide om det er en beslutning som Erhvervsstyrelsen selv har truffet?



Skrevet den 22-01-2014 13:28
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.





Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere