Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
12
Boblerikon

Helle Thorning tager bilen - du kan tage bussen...

Mens SF og Socialdemokraterne kæmper for at få dig til at tage bus eller cykel, så sætter Thorning sig selv hver morgen til rette i sin flex-leasede polo med tysk moms-finte for at køre de 5 km ind til Christiansborg. Bør politikerne gå foran med et godt eksempel?
Læs hele historien på ekstrabladet.dk
Profilbillede
Morten Rasmussen

Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt ;)

Skrevet den 31-08-2011 11:35
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Kim Vinberg

Havde hun cyklet ville EB lave overskrift der brokkede sig over hendes cykel er produceret i spanien og ikke i Danmark.

 

 

Skrevet den 31-08-2011 15:47
Er kommentaren brugbar? 3       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Nicolai Frisch

Det er så nemt at være politiker og forsøge at diktere borgerne en adfærd, når man selv ofte finder en smut-vej i et forsøg på at gøre livet nemmere for sig. Politikere er jo ikke anderledes end du og jeg. De ønsker i sidste ende at gøre dagen så bekvem for sig selv så hverdagen kan hænge sammen.

Jeg kører selv i flex-leasing bil, jeg tager bilen når jeg har brug for at hente børnene, kunne tage rundt til møder osv. Men jeg spiller ikke hellig og siger et til andre og gør selv noget andet...

Skrevet den 31-08-2011 15:56
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Kim Dolleris
Selvfølgelig skal en statsministerkandidat da tage bussen eller cyklen. Uden tvivl ingen der vil bruge chancen for at passe hende op eller tage valgdiskussionen hver eneste dag på vej på arbejde... Kom nu. Højt profillerede politikere verden over bliver kørt rundt i limosiner med bodygaurds, men i danmark skal de da tage bussen.
Skrevet den 31-08-2011 17:03
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
LinkCentralen.dk

Hun kan tillade sig at tage bilen det kan Løkke ikke...tænk over den :)

Skrevet den 31-08-2011 17:13
Er kommentaren brugbar? 1       1       Svar Svar
 
Profilbillede
Nicolai Frisch

Jeg tænker og tænker. Jeg har lige cyklet til Paris med Lars Løkke og Troels Lund Poulsen. Det gik da glimrende og begge er i god form. Så hvad er der nu galt med at cykle. Jeg er en højt profileret direktør hos Amino men jeg har det da fint med at cykle 4 km til arbejde. Og er der nogen som vil diskutere iværksætteri med mig på vejen så skal de da være velkomne :-)

Skrevet den 31-08-2011 19:56
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jesper Bræmer

... og husk lige på den er leaset i Tyskland så man undgår momsen, så man udnytter et hul i systemet, som selv samme person har sat forslag op for at stoppe; "Det er at udnytte systemet"... Måske hun har fundet den igennem os?

Skrevet den 31-08-2011 19:58
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Kim Dolleris
Hehe Nicolai, hvis du var lige så kendt et ansigt som Helle T (eller Lars Løkke) og i øvrigt stod på mål for så meget de hver især gør var du nok ikke interesseret i daglige diskusioner (overfusninger hvem ved) i morgenbussen - specielt i denne periode..? Jeg siger ikke at det er grunden - jeg siger bare, at jeg sagtens kan forstå hvorfor en person der skal bestemme over os andre, og vores hverdag, ikke bruger offentlige transportmidler. At bilen er lidt ulden moms/skatte-mæssigt er ikke for god - enig - men at sidestille landets ledere med almindelige danskere, med sådan er overskrift, er lidt fladt. Lidt typisk EB faktisk. :) Kim
Skrevet den 31-08-2011 20:23
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.