Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
2
Boblerikon

Guldfeber med hovedet under armen

Det er mig fuldstændig ubegribeligt, at noget (også på Amino) er hoppet med på BitCoin. Nogen der kan forklare mig hvad der sker i kraniet på folk?
Læs hele historien på www.dr.dk
Profilbillede
J0rgen

Hvad sker der i kraniet på folk? Hvem siger at folk nødvendigvis køber af spekulative årsager? Måske er der også herhjemme nogen der investerer i valutaen af ideologiske årsager.

Mange mennesker er ved at være trætte af at blive reguleret i hoved og røv, og ønsker mere frihed. Og i så fald kan bitcoin-konceptet virke yderst tiltalende.

Det rager ikke nogen hvad jeg køber. Jeg ønsker mit privatliv respekteret. Af denne årsag apellerer bitcoins kraftigt til mig. Og hvad har jeg så at skjule? Mit privatliv, - tak !

Bitcoins er ikke kun en valuta, det kan også fungere som en fuckfinger til det etablerede banksystem, og ikke mindst til de socialistiske regeringsmagter.

Hvorfor tager det myndighederne så længe at tage stilling til spørgsmålet omkring bitcoins? Jeg finder det meget naturligt at det tager en evighed fordi nogle embedsmænd er bekendt med sagens alvor, - at bitcoins kan ændre alt.

Hvis bitcoins ikke bliver neutraliseret hurtigt, så kan korthuset nemt vælte i vores "velfærds"-samfund. Bitcoins kan føre til det rene anarki.

Skrevet den 21-02-2014 14:51
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Cicoor Host & Saas ApS

Personligt synes jeg at Bitcoin er et godt initiativ, men desværre ser det ud til at blive smadret af hackere og andre kriminelle.

Skrevet den 21-02-2014 15:22
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
S.S.L
Jeg tror det vi ser nu kan sammenlignes med Gartners "Curve of Hype". Først stiger den absurd meget, fordi alle folk tror det bliver fantastisk (pga. opblæste forventninger)... så træder virkeligheden til, og så falder det hele sammen (HELT SAMMEN). Men efter noget tid, så vil normaliteten vise sig, og den sande værdi af BitCoins vil komme frem. Lad os se om bitcoins ikke ender omkring... pfff, 60 dollars pr. bitcoin (I pulled that right out of my a**) - hvis Gartner har ret i deres curve of hype.
Skrevet den 21-02-2014 18:27
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
OP STEMMER
Kurt HansenKurt HansenthorborgMartin Thorborg
NED STEMMER
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere