Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
7
Boblerikon

Enhedslisten vil brandskatte de rigeste

De rigeste danskere skal beskattes hårdere. Det kræver Enhedslisten i sit valgudspil 'Et retfærdigt Danmark', som partiet fremlægger tirsdag på Christiansborg. - Vi ruller skattelettelserne for de aller rigeste tilbage. De har fået enormt under VKO-regeringen. Så er der 7,3 milliarder kroner i kassen, og det er bare at vedtage det, siger partiets finansordfører, Frank Aaen.
Læs hele historien på ekstrabladet.dk
Profilbillede
Mikkel Mikjær Christensen

Lyder ganske fornuftigt ... det er da hul i hovedet at give skattelettelser når statens budgetter ramler :)

Skrevet den 30-08-2011 22:56
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Nicolai Frisch

 Mikkel. Du har uden tvivl et fedt job og vil knokle i døgndrift for at nå dine mål. Sådan er det bare ikke alle der har det. Og jo mere du beskatter folks lønindtægter des mindre incitament er der til at arbejde. Det er logik for burhøns at hvis du tager en ekstra time på jobbet og får 70 kr. netto så har du større incitament til at knokle end hvis du får 40 kr. ud af det. Skal du have skabt vækst skal der skabes incititament hos folk til at knokle frem for at holde fri.

Jeg kan ikke forstå at man kan have ondt i røven over at dem som arbejder meget og trickes af penge skal rammes blot fordi der er mange andre, der er ligeglade med penge og hellere vil gå en tur i Kongens Have eller skrive status-opdateringer på Facebook

Skrevet den 31-08-2011 11:45
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere