Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
9
Boblerikon

Dealsites på ethvert gadehjørne.. Kvaliteten daler

Dealsites er hvermandseje og du kan starte et nyt indenfor få timer. Søg blot efter et produkt på en stor handelsportal, sæt en høj vejl. pris og sælg løs... Markedet er nok snart mættet for dealsites, og de fleste dealsites må skabe deres egne 'produkter', som købes i Østen og sælges med fiktive førpriser. Et par tanker om dealsites i Danmark.
Læs hele historien på www.christoffersteenbeck.dk
Profilbillede
LeifA

Er lidt mere forundret/bekymret over disses økonomi. Egenkapitalen er minus med mange mill. kroner. De overlever på deres "cash-flow". Bare en meget, meget kort periode med svigtende cash-flow, lukker dem ned. Og når leverandøren ikke får sine penge, så leverer han ikke varen. Og der er ingen garantifond til at sikre køberens penge ind. Yderst risikabelt!!

Skrevet den 06-11-2013 21:38
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Slettet bruger
No'n der ka' huske de såkaldte kuponhæfter, der havde deres storhedstid for 20-30 år siden? Præcist samme koncept.
Skrevet den 07-11-2013 04:58
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
Profilbillede
KennM

Du er nu en underlig tilgang dette blogindlæg har. Selvfølgelig er der nogen derude, som prøver at snyde men det er ikke tilfældet med alle og blot fordi et produkt har en lav produktionspris (som her er gættet og ikke hold i fakta), så kan det sagtens have en høj udsalgspris. Produktionspris og udsalgspris behøver ikke hænge sammen, som forfatteren prøver at gøre det til.

Skrevet den 07-11-2013 14:23
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Christoffer Steenbeck

Hej KennM.

En høj vejl. pris kan sættes ud fra mange forskellige aspekter af det og drive forretning og selvfølgelig begrundes med forskellieg tanker. Alle har jo nok et ønske om og tjene penge.

I bund og grund er min pointe blot, at en høj vejl. pris der er sat med et mål for øje, at kunne tilbyde et produkt med xx% i besparelse og produktet dermed ikke reelt har den høje vejl. pris - det er her mange dealsites falder i og snyder forbrugeren.

Som du selv skriver i din kommentar behøver der selvføglelig ikke være en sammenhæng mellem produktionspris og udsalgspris. Den der kan købe billigt og sælge dyrere er da en blot en god forretningsmand :-)

Skrevet den 07-11-2013 14:32
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere