Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
5
Boblerikon

Blogger henrettet af narkogangstere

Som blogger skal man vælge sine emner med omhu: Liget af bloggeren Rascatripas smidt ved statue nær grænsen til USA. Straffet for at skrive om narkogangstere på nettet
Læs hele historien på ekstrabladet.dk
Profilbillede
Jesper Nerløe

Jeg tror desværre, at den eneste løsning på de globale problemer med narkotika (og den meget omfattende kriminalitet det fører med sig) først stopper den dag, hvor alle former for narkotika lovliggøres globalt - kun derved kan man ødelægge de kriminelle markeder og fjerne de kriminelles indtægtsgrundlag.

Spørgsmålet er, om vi nogensinde kommer til at opleve, at verdens politikere har "nosser nok" til samlet at tage det moralske opgør i forhold til en sådan lovliggørelse. Jeg tvivler.

(jeg er normalt ikke den, der råber "fri hash" osv., men jeg kan virkelig ikke se andre løsninger på de omfattende, narkorelaterede problemer, der længe har korrumperet en hel verden - og fortsat vil gøre det, hvis vi ikke kommer det til livs)

Skrevet den 10-11-2011 11:16
Er kommentaren brugbar? 5       0       Svar Svar
 
Profilbillede
slettet_bruger

Det er en svær nød at knække, ved at give tingene fri fjerne selvfølgelig mange ubehageligheder fra den øvrige befolkning, gennem mindre narkorelateret kriminalitet, og det er et plus. Den model kan godt gå herhjemme vil jeg tro, men andre lande hvor sikkerhedsnettet under den enkelte har noget større masker, der holder den ikke.

Men det ville da være en fornyelse hvis man prøvede herhjemme. Og jo jeg vedd godt at nogle vil råbe højt, at så får vi mange flere narkomaner, men den køber jeg ikke.

Skrevet den 10-11-2011 11:35
Er kommentaren brugbar? 3       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.