Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
4
Boblerikon

Bank-kunder ramt af tilbagedateret krak

Fjordbank Mors-kunder med over 750.000 kr. i indskud troede, de havde nået at flytte deres penge inden, Finansiel Stabilitet søndag indgik overtagelsesaftalen. Det statslige afviklingsselskab tilbagedaterede imidlertid aftalen til fredag aften, og kunderne nåede dermed ikke at redde deres opsparing over 750.000 kr.
Læs hele historien på borsen.dk
Profilbillede
Mikkel Mikjær Christensen

Dejlig korrupt samfund vi lever i ... det er sjovt at det er acceptabelt at man gerne må stjæle sine kunders penge såsnart man er en bank hva?

Skrevet den 01-07-2011 23:16
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Slettet bruger

Bankmoral er amoral!

Skrevet den 01-07-2011 23:24
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Henning Mathiesen

Det er formentlig et forsøg på at undgå diskussion om insider viden(handel) og lange retsager. Reglerne eksistere for almenvældets bedste.

Skrevet den 02-07-2011 10:27
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Cookie - John Hannover

Det er vel en helt generel regel. Hvis man foretager en transaktion, velvidende at et selskab går ned, så kan den tilbageføres, hvis den er foretaget for vindings skyld. Alt andet ville da være totalt amoralsk.

Tror I de er så tossede oppe på Mors at de ikke ved, at over 750000 kr er for egen risiko?

Vil I fritage banker og måske alle andre virksomheder for ansvar, så man kan gi pokker i hvordan de drives og bare sætte alle millioner ind?

Vil i tillade at man kører noget rabundus og hæver pengene den sidste dag? Det er jo samme sag. Hvis man hæver noget med en vis insiderviden om, at nu ramler det, så skal det tilbageføres. 

Der KAN være nogen der har hævet det de havde over 750.000 kr den sidste dag, bare fordi de skulle købe brød, men det er nu nok ikke mange

Godt at de regler findes - folk med over 750.000 kr i banken (uden om pension osv) kan da godt lige sætte sig ind i at de tager en risiko.

vh

Skrevet den 02-07-2011 11:53
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere