Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
-1
Boblerikon

Akademiker: Jeg tager ikke imod et job i Netto

"Jeg er så træt af, at vi unge akademikere nærmest er blevet frataget vores rettigheder til at være akademikere, være studerende, være unge. Hver eneste gang jeg sætter mig ned for at læse nyheder, viser det sig, at akademikere er et ord, som florerer over det hele, på godt og ondt." Hvis man nu læser artiklen igennem, kan man godt se hvorfor akademikere er ved at være ilde set. Jeg kan virkelig ikke forstå, at man i Danmark kan sætte sig på sin flade og brokke sig over der ikke er jobs - og sidde og sige man er for fin til at arbejde i Netto. Hvis man nu er så dygtig og tager en lang akademiker uddannelse, burde det da også være let og overtale en virksomhed til at ansætte en. Hvis man har kompetencerne og er dygtig, kan man sagtens for job. Hvis man ikke kan få job inden for sit felt, er det nok fordi man ikke er dygtig nok, eller har valgt forkert!
Læs hele historien på l.jessen.pe
Profilbillede
igang

Din historie er sikkert god. Men da jeg ikke trykker på den slags links, finder jeg desværre ikke ud af det.

Og bare det at du vælger at sende en historie gennem et forkortet link (der er en ren lottokupon for os der klikker), er nok til at jeg ikke vil være med til at stemme den op :o)

Skrevet den 23-02-2012 17:41
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Christian Jessen

Det var da trist du ikke vil klikke - for historien er god. Men du kan da godt få det originale link her:
http://politiken.dk/debat/ECE1548134/jeg-tager-ikke-imod-et-job-i-netto/

 Den eneste grund til at det er forkortet, er at jeg delte det med min bit.ly konto på Twitter og Facebook - hvor den så også viser lidt statistik over kliks. Men klik du bare på linket i denne kommentar, ligemeget hvilket et du bruger kommer du skam direkte til Politikens side. :-)

Skrevet den 23-02-2012 18:49
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere