Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
2
Boblerikon

0 kr. fra Pandora til Kasi Jesper

1. januar 2011 var der hensat 518 mio. kr. til at betale bl.a. den danske forretningsmand Jesper Kasi Nielsen ud af Pandora. I januar 2012 var tallet faldet dramatisk til 51 mio. kr. Nu er der hensat et rundt 0.
Læs hele historien på epn.dk
Profilbillede
Thomas Frost

Det er nok ikke det sidste vi har hørt om den sag. Mon ikke det ender i retten, eller alternativt er Pandora måske ved at varme op til et forlig så de kan spare nogle penge. De ved godt at Jesper kunne bruge de penge ved aftalens udløb, og at en retssag vil kunne trække ud i mange år, og at han derfor måske siger ja til en ringere aftale, ved forlig, for at slippe for an langvarrig retssag.

Skrevet den 26-02-2013 15:12
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Agent

Ja det er svært at afgøre hvor sandheden ligger. Har på fornemmelsen at de nye "regnedrenge" der er rykket ind på Pandora, leder efter alle tænkelige smuthuller, for at undgå at skulle betale til Jesper Nielsen. Det til trods for at han er en meget stor del af deres succes.
Men i den liga er der åbenbart ikke plads til at anerkende godt arbejde og stå ved sit ord??
Omvendt har vi også kun Jesper Nielsens ord for at aftalen nu engang var sådan - og ved ikke om han drysser lidt lyserødt over den oprindelige aftale..

Skrevet den 26-02-2013 17:00
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere