Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino om e-købmandskab

About Anders Pedersen fra Vubla

Hvad er dit navn og alder? 
Mit navn er Anders Pedersen, og jeg er 23 år gammel.
Hvad laver du rent forretningsmæssigt?
Jeg er én af 3 iværksættere bag Vubla.dk. Vubla er en intern søgemaskine til webhops, der ikke stinker ligesom 95 % af alle de standard indbyggede søgemaskiner. Med Vubla finder dine besøgende produkter de søger efter, derved opnår du mere salg i din webshop. Inden det har jeg startet 2 webshops, og det var i denne tid at jeg på egen krop oplevede hvordan en dårlig intern søgemaskine er en hovedpine at optimere.
Hvad skriver du om?
Jeg skriver om e-handel og hvad der dertil hører. I første omgang består mine blogindlæg af 10 interviews med iværksætterne bag nogle af Danmarks fedeste webshops. 
Hvem skriver du for?
Min blog er til de webshopejere der endnu ikke har ansatte, eller de der har op til 5 ansatte - at inspirere til at komme videre fra disse stadier, dét er min mission. Den er også til de der er interesserede i e-handel og gerne vil behind-the-scenes for at finde ud af hvordan store webshops egentlig er startet.
Hvem kan have glæde af at læse dine indlæg?
Folk der interesserer sig for e-handel og iværksætteri.
Hvem er du rent privat?
Jeg bor p.t. i Aalborg – Nordjyllands Paris ;-). Jeg kommer oprindeligt fra Sønderjylland, omkring Haderslev/Vojens. Jeg nyder at lave forretning og jeg tænker forretning døgnets 24 timer. Jeg nyder at løbetræne, styrketræne i det fri, snakke med mine venner og en gang imellem kan man også finde mig svinge træbenet på et dansegulv i ”gaden”. :-)
Er der andet vi skal vide om dig?
Jeg elsker Startup Weekends og afholdt den første i Nordjylland. Jeg har startet et af Danmarks største iværksætternetværk for universitetsstuderende, Kickstart AAU. Derudover har jeg haft mit eget radioshow sammen med 4 kammerater, det hed ”Den Bagte Kartoffel”. :-)
Hvor kan man ellers møde dig?
Man kan besøge mit website her: http://www.vubla.dk 
Man kan finde mig på Twitter her: http://www.twitter.com/andersnu 
Man kan finde mig på Facebook her: http://www.facebook.com/anderspedersen89 

Om denne blog


Få besked når Anders skriver


Søgemaskine til webshops

Vubla er en intelligent intern søgemaskine til Magento og OsCommerce. Vubla kan installeres af alle e-købmand, uden tekniske evner. Webshops med Vubla har fået op til 20 % flere salg, sammenlignet med den indbyggede søgemaskine, fordi kunderne finder produkterne de søger. Vubla retter stavefejl, filtrerer søgeresultatet, tilbyder auto-suggests og meget mere.


Anders på Twitter

Hvis du vil have besked når Anders og ligesindede bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her:


Seneste kommentarer