Winkwink.dk

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 28/01-16

Winkwink.dk

Winkwink.dk
Nørrebrogade 18b,1.tv.

8000 Aarhus C

Winkwink.dk er Danmarks nye sexshop med et kæmpe udvalg af sexlegetøj. Vi har fokus på eksklusivt sexlegetøj fra bla. Fun Factory, LELO, We Vibe, Fleshlight og mange andre.

Vi adskiller os fra vores konkurrenter ved at have brugeren i fokus og sørge for at shoppen er så brugervenlig som overhovedet muligt så det er nemt at finde rundt på shoppen om du er kvinde, mand eller par som leder efter lige præcis det som passer til jer. Vi forsøger hele tiden at fornye vores side, så den er så brugervenlig som overhovedet muligt, og produkter, samt funktioner på shoppen vil blive testet og gennemset jævnligt, så vi bliver en shop i konstant udvikling.

For at øge rugervenligheden yderligere, har vi også fri fragt på alle ordre, dette skyldes at man ofte finder produkter billigt på nettet, men derefter bliver fragtomkostningerne så høje, at din søgning efter det billigste har været forgæves. Derfor mener vi at det er bedre at produkterne koster det de er værd, men uden det dumme og dyre fragtomkostninger. Denne filsofi kan spare dig som forbruger for rigtig mange penge.
Derudover går vi meget op i at give dig den bedste købsoplevelse fra start til slut - vi sender altid 100% diskret og vores navn fremgår aldrig på hverken pakke eller kontoudtog. Selvom vi er stolte over det vi laver, betyder det ikke at alle behøver at vide, hvad du køber og hvor du køber det - derfor vil vi altid være meget diskrete i vores måde at behandle din ordre på.

Selvom vi har sparet på fragten, har vi ikke sparet på kundeservicen. Der er ikke noget værre end at sidde i uvished, hvis du er tvivl om dit køb, eller der har været problemer med din handel. Derfor forsøger vi at være så tilgængelige som overhovedet muligt, for eksempel om aftenen. Vi har en live-chat på siden, hvor det ofte er muligt at fange os (hvis vi ikke lige er på lageret ;-)) og kan nemt svare på om din varer er sendt af sted, hvilken slags batterier et produkt bruger eller noget helt tredje.

I virksomheden sidder vi alle med en erfaringer fra branchen og en naturlig nysgerrighed og interesse for produkterne, disses kvalitet og funktionalitet. Vi elsker at udvide vores horisont med viden omkring det vi laver og vi elsker at hjælpe dig med hjælp og vejledning og tager med glæde imod ris og ros.
Vi bestræber os hele tiden på at være de bedste, billigeste og mest hjælpesomme på et marked, der ofte kan virke noget lurvet.

Winkwink.dk åbnede i december 2013 og er på nuværende tidspunkt fire mennesker i virksomheden.
CVR-nummer:29822891Virksomhed startet:dec 01, 2013 Antal ansatte:11 - 20

Ejere og medarbejdere

De følger virksomheden

Kort

Nørrebrogade 18b,1.tv.
Aarhus C 8000


Latitude:
Longitude: