Trekking Birds

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 12/07-15

Trekking Birds
Uddeholmsgatan 32c

21450 Malmø

Vi er et ny startet firma 01-07-2015, der beskæftige sig med udlejning af private ferielejligheder.
Det vil sige hvis du ønsker at leje din lejlighed ud i den periode du selv er på ferie et andet sted i verden, så kan vi leje den ud for dig. Vi tager ansvaret for udlevering af nøgler, indbetaling af aftalt pris for din lejlighed til din konto, tjek af din lejlighed efter endt lejeperiode og klargøring til næste hold gæster hvis der er plads til det i den tid du har sat den til leje i vores booking system. Du kan følge med i hvornår din lejlighed bliver booket og prisen for kunden, alt efter antal personer der kan sove i din lejlighed og antal udlejnings døgn.
Du for dækket din husleje og tjener lidt ekstra til din egen ferie.
Der er stor efterspørgsels på private lejligheder og vi passer på din lejlighed og tegner kontrakt på lige den periode du ønsker at leje den ud.
Vi håber der er mange som ønsker at støtte op omkring den form for ferieafholdelse, vi ønsker at det må brede sig til hele verden så vi kan opleve anderledes tilrettelagte ferie rundt omkring i den store verden, i byer og på landet.
Giv jeres feedback på trekkingbirds@gmail.com eller spørg efter materiale omkring udlejning af lejelighed til feriegæster.
Vi regner med at gå i luften og være klar til udlejning inden for ca 2-3 måneder, spørg hvis i ønsker svar på noget omkring firmaet og des regler.

Mvh
Trekking Birds
Jesper Jensen
Virksomhed startet:jul 01, 2015 Antal ansatte:1 - 5

Ejere og medarbejdere

De følger virksomheden

Kort

Uddeholmsgatan 32c
Malmø 21450


Latitude:
Longitude: