SecConsult

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 29/10-11

SecConsult

SecConsult
Blæsingevej 9b, Blæsinge

4200 Slagelse

SecConsult er en konsulentvirksomhed, der er specialiseret indenfor IT-sikkerhed.

IT-sikkerhed er ikke kun et spørgsmål om hvorvidt man har hemmelige ting på sit website. IT-sikkerhed er f.eks. også om man kan modstå at få virus/malware ind, om man er sårbar overfor at blive udnyttet til angreb af andre, om ens kunder kan blive snydt i phishing-angreb, om man har backup og om den virker, om man har en plan for hvad der skal ske, hvis alt går galt og meget mere.

SecConsult udfører IT-sikkerhedstest (pentest, ethical hacking), samt test, design og gennemgange af firewallopsætning, netværksdesign, trådløse netværk, kildekode til applikationer og webapplikationer, smartphones med apps, devices (sikre usb-sticks m.m.).

SecConsult assisterer med oprettelse, opdatering og efterprøvning af sikkerhedspolitikker og beredskabsplaner, ligesom SecConsult også er forhandler af Policy Enforcer - et værktøj til dokumenteret efterlevelse af interne politikker.

Derudover kan man leje konsulenter til at fungere som it-sikkerhedsansvarlig, it-sikkerhedskoordinator og lign. på mere fast basis med faste dage eller på on-demand-basis.

SecConsult's mål er at sikre at kunderne er sikre.

SecConsult's konsulenter kan også assistere i sikker udvikling, videreudvikling og fejlretning i en længere række udviklings- og scriptsprog.
CVR-nummer:29747644Virksomhed startet:jul 04, 1996 Antal ansatte:1 - 5

Ejere og medarbejdere

Åbningstider

SecConsult

  • Mandag: 08.00 - 17.00
  • Tirsdag: 08.00 - 17.00
  • Onsdag: 08.00 - 17.00
  • Torsdag: 08.00 - 17.00
  • Fredag: 08.00 - 17.00

Kort

Blæsingevej 9b, Blæsinge
Slagelse 4200


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere