Scandic Services ApS

Få gratis virksomhedsprofil

Kort

Tarmvej 10
Aalborg Øst 9220


Latitude:
Longitude:

Nyheder

 •  

  I Danmark halter vi måske efter med datasikkerheden

  24/01-20

  Efter de de nye GDPR-regler er trådt i kraft, viser det sig, at Danmark har indtaget førstepladsen som det land i EU, der indberetter flest brud på datasikkerheden. Kigger man på Datatilsynets opgørelse for det første år og sammenligner det med opgørelsen fra Det Europæiske Databeskyttelsesråd, bekræfter det forskellen. Sammenligner man tallene for antal underretninger om brud på persondatasikkerheden, har Danmark 5 gange så mange underretninger per indbygger som et gennemsnitligt EU-land. En rapport fra Deloitte i 2019 konkluderede, at IT-sikkerheden i danske virksomheder ikke er fulgt med den høje digitaliseringsgrad. Deres undersøgelse viser, at 39% af SMVer har et IT-sikkerhedsniveau, der vurderes utilstrækkeligt.

  En betydelig del af datasikkerhed er, at virksomheder og offentlige organisationer skal undgå datalæk, når de udskifter gammelt IT som datacenterhardware, PC og laptops, mobiler, tablets og printere. Ofte indeholder gamle drev stadig data, som man ellers troede var slettet, og det repræsenterer en sikkerhedsrisiko. Ifølge den nye Persondataforordning må "indsamlede oplysninger ikke opbevares på en måde, der giver mulighed for at identificere den registrerede i et længere tidsrum end det, der er nødvendigt af hensyn til de formål, hvortil oplysningerne behandles." Datatilsynet har tidligere udgivet stadig gældende vejledning om sletning. Datatilsynet har også skrevet om datasletning for nyligt og henviser til retningslinjerne fra National Institute of Standards and Technology (NIST).

  Bruger man WhiteCanyon WipeDrive, er man sikker på, at man er compliant med Datatilsynet og NIST 800-88. NSA, NASA og det amerikanske forsvar er nogle af de organisationer i verden, som er allermest påpasselige med deres data, og de bruger netop WipeDrive. Ser man på Fortune 50, er WhiteCanyon WipeDrive det absolut mest brugte datasletningssoftware. Amazon og Apple er to, som betragtes som pionerer på dette område, og de bruger WipeDrive. WipeDrive lykkes med Purge, 83% af drev i forhold til den tætteste konkurrent på 61%, hvor Purge er den absolut højeste standard for datasletning. NSA har udtalt, at når man bruger WipeDrive, er der absolut ingen måde overhovedet, at data kan genskabes.

  Lad os hjælpe jer med sikker datasletning. Kontakt Lasse Schriver, Partner Manager, for en uforpligtende gratis prøvepakke på +45 22514600 eller lasse@scandic-services.com.

  Se mere på https://scandic-services.com

  •  

   WhiteCanyon sikker datasletning kommer til Danmark

   24/01-20

   https://scandic-services.com

  Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
  OK Læs mere